Denizliye alışmaya çalıştığım bu günlerde; her şey çok güzel giderken, çok güzel insanlarla dostluklar kurulurken, çok güzel ortamlarda yer alıyorken ve bütün bu yaptıklarımı bir doktor olarak değil bir insan olarak yapmaya çalışırken, gittiğim bir ev nişanında hayal kırıklığı yaşadım.

Eşimin yakının nişanıydı ve erkeklerle kadınlar ayrı salonlardaydı. Beni erkekler tarafına aldılar,salona girerken selamün aleyküm deyip herkesin elini tek tek sıkıp oturdum. Bir Allahın kulu da,bizim törelerimizde var olduğu gibi ne merhaba dedi ne hoşgeldiniz dedi.Birazcık empati yapın lütfen, hiç tanımadığınız insanların olduğu yere geliyorsunuz ve kimse sizinle muhattap olmuyor.Telefonumla oyalandım ve eşime mesaj yolladım’’Bir an önce gidelim’’.

Elbette bu olay Denizliye mal edilemez. Bu bir grup insanın tavrı yalnızca. Ancak hiç hoş olmayan bir tavır.Bizler nereli olursak olalım bu ülkenin evlatlarıyız ve mesleğimiz,düşünce yapımız ne olursa olsun birlik olduğumuz zaman güçleniriz.
Bu durumun tersine Denizlide çok güzel insanlarla tanışıyorum. Sanatsal etkinliklerin çok olduğu kentimizde ben de elimden geldiğince sanat olaylarının içinde yer almaya çalışıyorum. Saygıdeğer Ahmet Nuri Çağdaş şefimiz önderliğinde hem Cumhuriyete yakışır hem Atamıza yakışır konserler verdik. Büyükşehir Belediye Konservatuarı ve Denizli Tabip Odası TSM topluluklarıyla.

Tiyatro ve Resim çalışmalarımız Tıp Bayramına yetiştirme gayretlerimizle devam etmekte. Ben Tabip odasında meslektaşlarıma Tiyatro çalıştırırken, eşimde Zeybek Resim atölyesinde doktor ressam arkadaşlarıma destek oluyor.
Bu arada Pamukkale Üniversitesi çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

22-KASIM-2023 Saat:09.30 da Prof.Dr.Hüseyin YILMAZ Kongre Kültür Merkezinde,hepsi birbirinden değerli hocalarımızın ki Ankara,İstanbul ve Adana'dan katılımlarıyla, ‘’CUMHURİYETİN 100.YILINDA (DÜNYADA VE
TÜRKİYE'DE)TÜTÜN KONTROLÜ VE DUMANSIZ KAMPÜS
UYGULAMALARI’’konulu sempozyum olacak. Tüm Denizlililer davetlidir.

Sağlıklı yaşamın formülü çok basit. Sağlıklı beslenip kaliteli yaşam sürersek kimse bizi tutamaz. Mesleğiniz ne olursa olsun lütfen sağlıklı beslenin. Yaşınız ne olursa olsun mutlaka yaptığınız işin dışında aktif olun. Gezin,yakın bir yer bile olsa farklı kılacaktır sizi. Mutlaka sporun bir dalına tutunun, hiçbir şey yapamıyorsanız yürüyün. Yaşamınıza sanat katın. Tiyatro, müzik, resim, halk oyunları, el işleri v.s. İllaki kendinize özel zaman ayırın.İnancınız olsun kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.
Sağlık ve sevgiyle kalın.Susuz kalmayın.
Saygılar sevgiler………