Metrica
11 saat önce ASAYİŞ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan adam annesi tarafından evinde ölü bulundu.

13 saat önce GÜNCEL

T.C. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Denizli’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Ertemur, Pamukkale Belediyesi’nin yaklaşık 100 günlük sürede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, “Pamukkale’nin hak ettiği yeri, hak ettiği ismi 5 yıllık süre içinde alacağına inanıyorum” dedi.

13 saat önce GÜNCEL

LÖSEV Kurban Bayramında yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürmeye devam ediyor. LÖSEV'in Mutlu Et Projesinin Denizli ayağına yüzlerce aile katılım gösterdi.

14 saat önce GÜNCEL

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin karşı yönden gelen servis minibüsüyle çarpıştı. Araçlara çarpmamak için manevra yapan hafif ticari araç ise kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Trafik kazası sonucunda 9 kişi yaralandı.

14 saat önce GÜNCEL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin ‘Yerinde öğreniyoruz’ projesi kapsamında Fatih Sosyal Etkinlik Merkezi’nde açılan gastronomi mutfağında kursiyerlere pide yapımı ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.

15 saat önce GÜNCEL

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Basın Bayramı dolayısıyla Denizli basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Ertemur, Halk Ekmek büfelerinin Pamukkale'ye kurulacağının müjdesini verdi.

16 saat önce ASAYİŞ

Denizli'nin Tavas İlçesi Kızılcabölük Mahalleside 6 gündür kayıp olarak aranan gençten acı haber geldi. 25 yaşındaki Muhammet Çıralı’nın cansız bedeni, Aydın’ın Kuyucak ilçesinde çürümüş ve parçalanmış olarak bulundu.

16 saat önce GÜNCEL

Denizli’de münhal olan 3 noterliğe atama yapılacak. Atama yapılacak olan 3 noterlikten birisi Babadağ’da yer alırken, kalan 2 noterlik ise Denizli merkezde yer alıyor. İl merkezindeki 2 noterliğin 2023 yılı hasılası 13 milyon lira.

17 saat önce SAĞLIK

Son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları ve güneşin etkisini fazla hissettirmesi nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi Cildiye Uzmanı Dr. Selim Gümüş, uyarılarda bulundu. Dr. Gümüş, güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmanın cilt kanseri, erken yaşlanma ve lekelere yol açabildiğini belirterek sağlıklı bir cilt için düzenli güneş koruyucu kullanımının önemine dikkati çekti.

18 saat önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, EYT'li personel sayısı ve Z kuşağının çalışma isteklerinin sanayideki istihdamı olumsuz etkilediğini belirtti. Yaşanan göçmen krizine de işaret eden Kasapoğlu, “Eğer biz göçmenleri çalıştıracaksak, bugün Türkiye'de yaşanan bu iş gücü problemini göçmenler vasıtası ile çözmeye çalışacaksak bunun kurgusunun yapılması lazım” dedi.

Reklam Bloğu

Trend Haberler

Denizli'de Aileler İncilipınar Parkına Gitmeye Korkuyor
Denizli'de Aileler İncilipınar Parkına Gitmeye Korkuyor
1
Denizli'de Genç Adam Kalbine Yenik Düştü
Denizli'de Genç Adam Kalbine Yenik Düştü
2
Kayıp Muhammet'ten Acı Haber Geldi
Kayıp Muhammet'ten Acı Haber Geldi
3
Meteoroloji'den Denizli’ye kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den Denizli’ye kuvvetli yağış uyarısı
4
Denizli'de Tarla sürmeye giden çiftçi ölü bulundu
Denizli'de Tarla sürmeye giden çiftçi ölü bulundu
5
Denizli'de 22, 23 Temmuz'da Elektrik Kesintisi
Denizli'de 22, 23 Temmuz'da Elektrik Kesintisi
6
Reklam Bloğu