Elim gitmiyor klavyeye, gerçekten çok canım yanıyor. Yakınlarımın durumlarının iyi olması kısa bir süre sevindirse de, yurdumun güzel insanlarının acıları içimi yakıyor.

Gece uykularında yakalandıkları bu iğrenç depremde binlerce vatandaşımız kaybederken, milyonlarca yurttaşımız evlerini yakınlarını kaybettiler. Bizlerin tek tesellisi,yurdumun güzel insanlarının reklam yapmadan,siyaset yapmadan yardım konusunda ki yoğun gayretleriydi.

Bazı şeyleri görsekte bilsek de şimdi birlik olmak zamanı. Birbirimiz suçlamayı daha ileri tarihlere öteleyip, bina tespitleri başta olmak üzere; barınma, beslenme, ihtiyaçlarını hijyenik koşullarda karşılayabilme ve iletişim konularında gösterdiğimiz çabaları daha da artırarak, depremzede yurttaşlarımızın acılarını bir nebze olsun indirelim. Eminim hepiniz olanak elverdiğince katkı sağlıyorsunuz. Ancak inancınız olsun çok daha fazlasına ihtiyaçları var. Birazcık empati ile nasıl bir ruh halinde olduklarını çok daha iyi anlayabiliriz. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla Denizli duyarlılıkta on puan aldı. Aynı çabaların artarak devam edeceğine hiç şüphem yok. Çocuk Doktoru Filiz Tilki ve Çocuk Cerrahı Canan hanımlar İskendurun’da çocuklarımıza şifa dağıttılar. Onların nezdinde tüm meslektaşlarıma ve tüm sağlık çalışanlarına katkıları için bir kez daha gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. O koşullarda canla başla çalışıp ameliyat yapan doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarından, onlara şiddet uygulayan,kıymetlerini bilmeyenler adına özür diliyorum. Belki yaptıklarından utanır larda,tek amaçları insanları sağlığına kavuşturmak olan tüm sağlık çalışanlarının kıymetini anlarlar. Özel bir teşekkürde çok değerli sanatçı, Ahbap Derneği başkanı sayın Haluk Levent beyefendiye. Adanalıyık, Allahın adamıyız sözümüzün doğruluğunu canla başla deprem bölgesinde koşulsuz yaptığı desteklerle bir kez daha kanıtladı.

Denizli de deprem kuşağında yer alıyor. Lütfen deprem konusunda bilgilerimiz artıralım ve deprem çantalarımızı hazırlayalım. Biz hertürlü önlemimiz alalım sonra Allaha havale edelim. Yaşananları yeniden yaşamamak için bilinçlenelim. Şüphemiz varsa evlerimizi kontrol ettirelim.

Kayıplarımıza Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Sağlıkla,sevgiyle ve duyarlılıkla kalın.