‘Şehit’ Kelimesi bizim hiç yabancı olmadığımız bir kelime. Tarih boyunca vatanımızı, milletimizi korumak için kim bilir kaç tane şehit verdik. ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ diye boğazımızı yaka yaka bağırdık.

27 Şubat 2020 tarihinde İdlib’de, taburumuza saldırdılar ve canlar gitti. Resmi rakamlara göre 33 askerimiz şehit oldu. 32 askerimiz de yaralı olarak ülkeye getirildi. Bu saldırıdan 1 gün önce 26 Şubat’ta 2, 28 Şubat’ta da 1 askerimiz şehit oldu. 3 günde toplam 36 şehidimiz var. Kendimizi bildik bileli, şehit haberi geldiğinde toplumun her kesiminden vatandaşlar meydanlara çıkar ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ deyip, olayı unutmamamızı sağlardı. Bu sefer bir sessizlik hakim. Sadece Denizli’de mi hayır tüm Türkiye’de…

Siyasiler de, bizi yönetenler de sosyal medya hesaplarından bir taziyeyle ‘Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.’ deyip geçtiler.

Yüce mevlâm zaten şehitlerimize bizim tahmin bile edemeyeceğimiz büyüklükte rütbe makam veriyor. Bizim, sade vatandaş olarak beklentimiz, acı günümüzde tatlı günümüzde yanımızda olmaları.

Vatandaşımızın yüreğindeki koru söndüremesek bile Haberdenizli.com olarak 3 gün boyunca bütün manşetlerimizde renkli yazı ve resim kullanmamaya ve siyah bantla çıkmaya karar verdik. Elimizden gelen bu…

Bırakın askeri polisi, Allah hiçbir vatandaşımızın ayağına taş değirmesin, şu fani dünyada kavgasız, gürültüsüz yaşayıp gidelim. Zaten ortalama ömrümüz 60-65 yıl arası. Kimseyi kırmaya değmez.

Sağlıcakla kalın...