Hikayesini henüz öğrenemediğimiz 7 değerli gençle birlikte yeni bir yola girdik. 4 aydır beraberiz, biz onları sevdik, bakalım siz beğenip destekleyecek misiniz?

Belki farkındasınız bir süredir genccivrilgazetesi.com haberlerini sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz. Bizim için ‘bunlar ne ayak, bir haberdenizli.com haberini, bir genççivrilgazetesi.com haberini paylaşıyorlar’ demişsinizdir. Anlatayım başta da dediğim gibi henüz hikayelerini bile bilmediğimiz 7 gençle birlikte genççivrilgazetesi.com internet haber sitesini tıpkı haberdenizli gibi bir marka haline getirmek istiyoruz. Gençlerin elinden tutmamız gerekiyordu biz de gücümüz yettiğince destek olmaya çalışıyoruz.

Resmi ilan sürecine girmek üzere olan Genççivrilgazetesi.com’da çalışmaya başlayan 7 gençle birlikte bu hikayede yerimiz olsun istiyoruz. Hepsi heyecanlı, hepsi dinamik, başarıya, kendini ispatlamaya aç bu 7 genç kim mi?

Birincisi Hatice İçke, yazı işleri müdürü diğerlerine göre biraz daha tecrübeli, onunla çıktık yola, arkadaşlarına yön vermede mahirdir kendisi.

Sonra, uzun süre ‘bekle çağıracağız’ dediğimiz gazetecilik mezunu Durmuş Özke geldi, Denizli Beyağaç’tan çıkan nadir gazetecilerden birisi, kendisinden tarih, ekonomi, siyasetle ilgili haberleri okuyacaksınız. Beyağaç, Tavas ve Kale haberlerini büyük ihtimal o yapacak. Tütüncünün, zeytincinin sesi olacak.  

Ardından başkentten Denizli’ye sırf gazetecilik aşkından dolayı tası tarağı toplayıp gelen Kardelen Başol. Kendisi Radyo Televizyon mezunu, o mikrofonla kamera karşısında olmayı seviyor. Olmadık yerde karşınıza çıkıp mikrofon uzatabilir.

Komandomuz var adı Ali Atakan Göker, korku nedir bilmeyiz / yuva yaptık göklere / biz dağların erleri diyerek başladı bizimle. geççivrilgazetesi.com’un kadrolu yazarı haftada en az bir kez sizin sesinizi yazılarıyla yetkili mercilere ulaştıracak.

Sonra Tolga Çetin, o da radyo televizyon mezunu, soğuğun ciğerlerinize kadar hissettiğiniz tek yer olan Afyon’dan getirdik. Özel haberleriyle röportajlarıyla sizlerin karşınızda olacak. Denizli basınına da renk katacak.

Ali İhsan Sivrikaya var bir de, onu bulmak için çok uzaklara gitmedik kendisi Denizli’nin yerlisi, iletişim fakültesi mezunu yazdığı özel ve cesur haberlerle sizlerin sesi olacak.  

O’nu sona sakladım, Aslı Kılıçelli, basın yayın mezunu, onu bizim camia biliyor siz de yaptığı özel haberlerle göreceksiniz. Her yerde karşınıza çıkabilir. Sorulmayan soruları korkmadan çekinmeden soracak muhatabına.

Bu 7 arkadaşımız sorularını mağdur lehine, halk lehine, kamu malı lehine soracaklar.   

Evet birbirinden değerli bu arkadaşlarımızı siz değerli Denizlili okurların hizmetine sunuyoruz. Bu arkadaşların resmi ilan alabilmeleri için her gün 20.000 kişiyi genççivrilgazetesi.com’a getirmeleri gerekiyor, işleri zor ama siz destek olursanız günlük 20.000 ziyaretçiye ulaşmaları çok kolay.

Hikayesini kendi yazacak olan 7 genç sizler için gece gündüz çalışacak. Sizden tek istedikleri onların yazdığı haberleri her gün okuyarak onlara destek olmanız.

Hadi bakalım niyet hayır, akıbet de hayır olur inşallah.

Çayı hazırlayın yeniden başlıyoruz.