Mart her ne kadar kapıdan baktırmasa da Nisanla birlikte İlkbahar geldi.

Umarım yağışı bol bir Nisan ayı geçiririz. Eskilerde kalan kırkikindi yağmurları umarım yeniden başlar da susuzluk çekmeyiz. Adana'da Nisan'da Denizli'de Mayıs sonundaymış.

Mart ayı yoğun geçti.Hangi açıdan diye soracaksınız biliyorum. Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladık kadınlarımızla birlikte. Kent Konseyi Kadın Ressamları Resim sergisi çok ilgi gördü. Tüm emeği geçenlere başta Başkan Gülnur Candan Oymak Hanım olmak üzere tüm destek veren kadınlarımız ve sanata destek veren tüm sanatseverlere içten teşekkürler.

14 Mart Tıp Bayramını kutladık; depremin gölgesinde. Görev şehitleri ve depremde yaşamını yitiren meslektaşlarımız anısına Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç önderliğinde; Saygıdeğer meslektaşım Op. Dr. Belkis Sınık hanımefendinin katkıları ve Fatma Zeybek Şaşoğlu hanımefendinin küratörlüğünde, doktorlarımızın resimleri sergilendi Forum Çamlıkta. Gerek sağlık çalışanları gerekse Forum Çamlığa gelenlerin yoğun ilgi gösterdiği sergiye destek veren başta Forum Çamlık yönetimi olmak üzere çalışan arkadaşlara, nöbetçi arkadaşlara, oda başkanı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla sanata katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ederim şahsım ve meslektaşlarım adına.

Özel bir teşekkür de her iki serginin açılışında gerek kadınlarımızı ve gerekse doktorlarımızı yalnız bırakmayan; sanatın ve sanatçının yanında yer alan Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Şeniz Doğan Hanımefendiye.

Depremin izlerini silmemiz mümkün değil. Acıları kalbimize gömüp Ramazan ayına girdik. Tüm islam aleminin Ramazanı mübarek, hayırlara vesile olsun.

Ramazan boyunca Büyükşehirde Tasavvuf konserleri gerçekleşecek. Çukurova tasavvuf ekibinin sunumları olacak. Ruh sağlığımız için sanat ve barış içinde yapılan spor çok önemlidir. Deprem o kadar büyük acılara yol açarken bize öyle bir tokat attı, o kadar okkalı bir tokattı ki, aklınızı başınıza alın seni beni bırakın BİZ olun dedi. Ülkem insanı da hiç itiraz etmeden, biz olma yolunda hızlı ve kararlı adımlar attı ve atmaya devam ediyor. Her türlü sıkıntının üstesinden ancak biz olarak çıkabiliriz. Kederde, sevinçte ve askerde hep biz olurken sokakta, günlük yaşamda da biz olmak ne güzel bir duygu.

Beden sağlığımız için bol SU içmemiz gerektiğini yenileyeceğim. Vücudumuzun %75’i su. Vücut susuz kalınca olacakları siz tahayyül edin lütfen. Araba nasıl yakıtsız gitmez suyu tükenince motorunu yakarsa insan vücudumuzda aynı.
Acılardan dertlerden uzak; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice günlere. 

Sağlıkla vesevgiyle kalın.