Aşkı bir çok farklı anlamlarda şekillendiriyoruz.

İnsanlığın varoluşundan bu yana çok büyük tartışmalara ve büyük öykülere konu olan aşk, günümüzde de hepimizin kafasını karıştırıp, tartışmalara ve öykülere yol açmaya devam ediyor. Yaşanılan olumsuzluklara bakarak aşka saygı duymayanlar, onaylamayanlar olsa da, aşıklara her zaman rastlamak mümkün. Kalbimiz temiz olduktan sonra kim tutar bizi….

Aşkı bir çok farklı anlamlarda şekillendiriyoruz.

PARA AŞKI

Aslında duygusal aşk kadar tehlikelidir. Ayarını tutturamazsak başımızı ağrıtabilir. Bunun örneklerini çeşitli alanlarda görebiliyoruz. Helal para, haram para, sıcak para, kara para, sahte para, hak edilen para, beklenen para, borç para, avanta para, hayali para, nakit para, ekmek parası, sanal para v.b. Hepimiz farklı karakterlerde olup; beklenti, heves ve hayalle paralanıyoruz.

MESLEK AŞKI

Tadındayken çok yararlı olan meslek aşkı, abartıldığında kişiyi ve çevresini huzursuz edebiliyor. Psikiyatristler mesleğin en belirgin parametresi olan koltuk aşkını çözemiyorlar.

ÇOCUK AŞKI

Annelerde çok gördüğümüz, aşırılığında koruyucu anneliğe kayabilen ve çocuğun ruhsal gelişimini negatif etkileyebilen çok hassas bir aşk.

SANAT AŞKI

Verimliliği artıran ancak bireyselliğe yatkınlığı olan bir aşk. Melankolik olma durumu her sanatçı için mümkün.

SPOR AŞKI

Tadında keyifliyken, aşırılığında çok tehlikelere yol açabilecek aşk. Keyf almak, seyir zevkini çıkarmak varken, fanatik yaklaşımların nelere mal olduğunu yıllar içinde hep birlikte gördük.

AŞK

Yaşamımız boyunca en sıkıntılı olan, yıllardır ilgili her bilim dalında çalışmaların yapıldığı; kitapların, toplantıların, terapilerin her geçen gün arttığı aşkı, hiç bir bilim adamı tam olarak tanımlayamadı. Ben Üroloji Uzmanı Op. Dr. Ahmet Şamil ŞAŞOĞLU. Aşkının uğruna Denizli’yi tercih eden mesleği dışında dizi oyuncusu, tiyatro oyuncusu, Türk Sanat Müziği solisti ve korosti, ritm sanatçısı, filatelist (pul koleksiyoneri). Sosyal sorumluluk projeleriyle binlerce gence dokunmuş, yazılı ve görsel basında paylaşımları olan, on bin ameliyat yapıp, milyonlarca hastaya şifa dağıtmış hümanist bir insanım. İstanbul'dan sonra Denizlide şifa dağıtmaya, sanatla uğraşmaya ve sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğim. Paraya her zaman mesafeli yaklaşıp tadında kalmasına özen gösterdim. Mesleğime aşık değildim ama tutkuluydum. Yeniden dünyaya gelme şansım olsa yine doktor olmayı,sanatla daha da çok ilgilenip daha çok gence dokunmayı isterdim. Çocuklarımı her şeyin üstünde tuttum ama şımartmadım. Büyük oğlum Baran Mesut "Süre İle İlişki Testi" ve "Yalnızım Mesut Bey"in yönetmeni. Küçük oğlum Bulut Acun Medyada, Dominik'te Survivor ekibinde görsel efekt takımında çalışmaktadır...

Sanatı her zaman mesleğim ve günlük yaşamın getirdiği stresin terapisti olarak gördüm. Spor olarak voleybol ve tenis oynarım. Futbol izlemek tutkum, fanatizm karşıyım. Birbirimize rakibiz, düşman değil. Denizlili aşkımı çok seviyorum ve mutlu huzurlu sağlıklı bir yaşam diliyoruz birlikte.

Sizlerle zaman içerisinde mesleki ve genel konularda nitelikli ve nicelikli paylaşımlarım olacak. Sağlık, sevgi ve huzurla kalın. Güzel yüzleriniz hep gülsün.

Saygılarım ve sevgilerimle..