Mübarek Ramazandan sonra yine başladık yazmaya. Hayırlısıyla devam edelim. Malum konumuz bir parti! CHP tutarsız işlere o kadar yatkın ki değişim rüzgarı dedikleri nağmelere kendileri de inanmıyorlar artık. Halkından sorumsuz kendisi ile sorunlu bir parti olmaya devam ediyor. Genel başkanları Kemal bey geçenlerde biraz payladı elemanları. Aynı meyhanelere gitmeyin sizi artık bütün garsonlar dahi ezberlemiş, ara sıra değişik mekanlarda için temennisinde bulunmuş. Bizim bildiğimiz CHP'liler alkol ile arasını bozmuyor, camiinin ise yolunu bilmiyorlar. Eee... Nasıl değişim bu. Ne değişti? Kemal bey geçenlerde muhafazakar yazarlara iftar yemeği vermiş. Üstüne üstlük bir de nutuk vermiş iyi de acaba kendileri bir de bu yazarların gittiği yerlere gitseler nutuk atma yerine biraz da onların nutuklarını dinleseler olmaz mı? Belki bir şeyler uyanırlar ümidini taşırız hatta, hammallığını bile yaparız. Yıllardır uyguladığı politika ile bu memlekete ve insanlara ne faydası oldu? Maddede ve menfaatte öne çıkan maneviyatta hiç olmayan insanların birbirine güvenini sarsan bir ekoldan başka ne verdiler?

Bediüzzaman hazretleri
şöyle der "Ey insan; nerden geldin nereye gidiyorsun, vazifen nedir sadece Dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarf ediyorsun " demiştir. CHP'liler 1950'li yıllarda da böyle milli şefleri dahil her zaman maneviyata karşı muhalafet olmuşlar, ve kadere bakın ki her zaman parti olarak da muhalafete esir olmuşlar. Bütün uğraşıları bu dünya için belki de kadehlerde Zeki MÜREN'in her gece kederdeyim durmadan içiyorum şarkısını dinliyorlar. Tabii ki günah yollarına açılan politikasıyla örnek olduğunuz insanların günahlarına girmekle kalmıyorsunuz onların  günahlarından da sorumlu oluyorsunuz. O yüzden yakın tanıdığım CHP'lilere bunları söylüyorum. Sizlerde oy vererek günaha girmeyin Allah (c.c.) der ki "Bütün insanlar hüsrandadır Allah'ı zikredenler müstesna"( asr. suresi )

Bir zamanlar bir gazete reklamı vardı. "Siz okumazsanız sizin canınızı okurlar." derdiler. Biz de bunun benzeri kainat kitabını okumayanlara acaba nesi okunur varın siz düşünün. Uzun lafın kısası iyiymiş derler.


Yalan dünya, Yalan CHP...