PAÜ’nün yürüttüğü Sillyon Antik Kenti kazı çalışmalara destek için imzalar atıldı PAÜ’nün yürüttüğü Sillyon Antik Kenti kazı çalışmalara destek için imzalar atıldı

Tercüme bürosu ilgili dillerde çeviri ve tercüme hizmeti veren uzman dil bilimcilerin hizmet verdiği kurumlardır. Bu uzman çevirmenler aracılığı ile verilen çeviri hizmetleri tercüme bürosu çatısı altında tek bir elden yürütülmektedir. Hizmete konu olan belge, rapor, makale ve diğer çeşitli evraklar büroya ait imza ve mühür gibi damgalara sahip olurlar ve bu da verilen çeviri hizmetinin güvenilirlik ve doğruluğuna katkı sağlar. Tercüme büroları küresel düzeyde pek çok dilin çevirisine katkı sağlamak ile birlikte günümüzde bu hizmet dünya genelinde en çok konuşulan ve kullanılan İngilizce, İspanyolca, Rusça ve Çince gibi dillere ağırlık vermektedir.

Yeminli Tercüme

Tercüme büroların hizmet verirken dikkat ettikleri en önemli unsurların başında yeminli tercüme yapma ilkesi gelmektedir. Yeminli tercümanlar genellikle yasal belgelerin çevirisinden sorumlu olup bu belge ve metinlerin resmi bir statüye kabul edilmesi görevini yerine getirirler. Bu kişiler noter tarafından yetkilendirilen güvenilir kişilerdir ve ilgili terminolojilere de hakimdirler. Yeminli tercümanlar çeviri dillerine yüksek oranda hakim kişiler olmak ile birlikte sorumlu oldukları resmi belgeleri orijinaline sadık kalarak büyük bir titizlik ile hedef dile çevirirler. Buna ek olarak bu kişiler çevirdikleri resmi belgelerin gizliliğinden de sorumludurlar. Yeminli tercümanlar tarafından tercüme edilmesi en fazla tercih edilen resmi belgeler arasında mahkeme kararları, firma sözleşme ve kuruluş belgeleri ve uluslararası ticari metinler bulunmaktadır.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.