Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Süllü, kente gelerek mesaisine başladı. İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde düzenlenen resmi törenle karşılanan Süllü, makamına geçerek görevi resmen devraldı.

Denizli Emniyetinde Yeni Dönem

Denizli emniyet teşkilatında atama hareketliliğinin ardından yeni mesai süreci resmen başladı.

Son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi doğrultusunda Denizli İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ali Süllü, şehre gelerek görevine başladı. Yeni Emniyet Müdürü Süllü için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde kapsamlı bir resmi karşılama töreni düzenlendi.

Denizli Il Emniyet Muduru Ali Sullu Gorevine Basladi 2

Denizli'de Bir Annenin Feryadı, "Çocuklarıma Bir Oda Değil, İnsanca Bir Hayat İstiyorum"
Denizli'de Bir Annenin Feryadı, "Çocuklarıma Bir Oda Değil, İnsanca Bir Hayat İstiyorum"
İçeriği Görüntüle

Tören Mangasını Selamladı, Makamına Geçti

Hizmet binasına gelişinde tören mangasını selamlayan İl Emniyet Müdürü Ali Süllü, daha sonra kendisini karşılayan emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve emniyet birim amirleriyle tek tek tokalaşarak tanıştı.

Karşılama merasiminin ve personelle tanışma faslının tamamlanmasının ardından makamına geçen Süllü, tebrikleri kabul ederek görevini resmen devraldı. Süllü'nün, Denizli genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına asayiş, trafik ve güvenlik alanlarındaki çalışmalara hızla yön vermesi bekleniyor.

Denizli Il Emniyet Muduru Ali Sullu Gorevine Basladi 1