Fotoğraflarımı çekerken, yaşadığım her saniye farklı, eşsiz güzellikler karşısında hep hayranlık duyup, şaşırıp kalmışımdır. Tarif bile edilemez duygular... İçinde iken yanımda taşıdığım sudan bir yudum içmeyi, ekmeğimden bir lokma yemeyi unuturdum. O’ ne güzel, O’ ne büyük , O’ ne kudretli yaratıcıdır!



Hz. İkbal bir şirinde “Bir Müslüman âşık değilse kâfirdir” demiştir. Hz. Mevlâna da “Ben aşkı olmayan kişinin insanlığını inkâr ederim.” buyurmuştur. Gerçektende Yüce Yaratıcının yaratma gücü karşısında ilahi aşk ve kendinden geçme insanı sarmalıyor. ALLAH(c.c) demekten başka hiçbir çare kalmıyor.



Eşsiz güzellikleri seyrederken, ezan sesinin renk cümbüşüne karışması eskilerin “KİTAB-I  EKBER” sözünü hatırlatıyor hep bana. İnsan ALLAH’IN(c.c)  bu mucizelerini seyrederken ALLAH(c.c) benimle konuştu dese asla yalan demiş olmaz gibi. Sanki kâinat bir mektup açılıp okunsun diye! EY TANIDIĞIM, TANIMADIĞIM EY HAKİKATİ ARAYAN DOST! KİTAB-I EKBERDEN BİR SATIRDA OLSA OKUMDAN SAKIN ÖLME!.



Ay ışığı, akşam sefası, perilerin aşkı, dans, mavi sır, hayaller hayaller…isimli fotoğrafları çektiğim Zonguldak ilinin güzeller güzeli beldesi Filyos! Okullar, hastaneler , sinemalar, tiyatrolar,  konferanslar, konserler, sohbetler, ağaçlar, çiçekler, böcekler, müstakil pespembe evler, hanımefendi, beyefendi insanlar, tıkır tıkır çalışan at arabaları ile hayalini kurduğum cennet köşesi Filyos!



Şarkımı dinle, yolcu, sultanlar, saklı cennet… İsimli fotoğraflar da eklenerek 40 kadar çalışma 20-26 Ocak 2012 tarihinde Turan Bahadır sergi salonunda O’na çağrı olarak, görmenin tadına sunulacak. Hayırlı ise nasip olsun inşallah.





Not: Yazı ve kışı ayrı güzellikler sergileyen güzeller güzeli belde Filyos’a özellikle Haziran - Eylül ayları arasında gitmenizi ve yanınızda bir fotoğraf makinesi bulundurmanızı öneririm.