Pamukkale Tapu Müdürlüğü’nde yaklaşık 10 yıldır başarıyla görev yapan Hüseyin Altunbaş, 23 Mart 2026 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla tanınan Altunbaş, Denizli 18. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü bünyesinde Şube Müdürü olarak hizmet verecek.
Yeni Müdür Tavas'tan Geldi: Nihat Şahin
Hüseyin Altunbaş’ın terfi niteliğindeki atamasının ardından, Pamukkale Tapu Müdürlüğü görevine tecrübeli bir isim olan Tavas Tapu Müdürü Nihat Şahin getirildi. Şahin’in, Pamukkale gibi işlem hacmi yüksek bir bölgede hizmet bayrağını devralmasıyla ilçedeki yeni dönem başlamış oldu.
Altunbaş: "Halkımıza Hizmet Etmeye Devam Edeceğim"
Görev değişimi sonrası veda ve teşekkür mesajı yayımlayan Hüseyin Altunbaş, çözüm odaklı çalışma prensibine vurgu yaptı. Altunbaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Memleketime hizmet etmek benim için her zaman bir onur oldu. Pamukkale’de görev yaptığım süre boyunca ulaşılabilir olmaya ve vatandaşlarımızın işlemlerini en hızlı, en çözüm odaklı şekilde sonuçlandırmaya özen gösterdim. Yeni görev yerimde de aynı özveri ve heyecanla halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğim."



