Merhabar, ben Mustafa Kemal Tuğcu, sizler beni uzun zamandır yaptığım televizyon programlarıyla tanıyorsunuz.

KOÇ

Bu hafta burcunuzda Güneş, Merkür ve Jüpiter ilerliyor. Bu durum size canlı bir atmosfer sağlayacak. Bu hafta kendinize güven konusunda daha başarılısınız.  Cesur adımlar atabilir ve şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

BOĞA

Bu hafta parasal durumunuzu içine alan yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sizi maddi olarak sıkıntıya sokan konuları aşacaksınız. yeniliklere açık olun.  Ticaretle uğraşanların akılcı kararlar alması söz konusu. Tutarlı  olmanız halinde ödemelerinizi yeniden düzenleyeceksiniz.

İKİZLER

Yeni ve değişik fikirler Üreteceksiniz çünkü burcunuzda ilerleyen Ay bunu sağlıyor. Üzerinizdeki huzursuzluğu atabilmek için dışadönük olmalısınız.  Kişisel açıdan yenilenmek, kimliğinizi ortaya koymak size güven kazandırabilir.

YENGEÇ

Haftaya birçok konuda kafanız karışık olarak giriyorsunuz.  Uzun zamandır çözmekle mücadele ettiğiniz problemler  duygusal olarak sizi zorluyor olabilir. Geçmişi bırakmalısnız.  Bu yeni döneme arınmış bir şekilde başlamanızda yarar var. Ancak risk içeren gelişmelere dikkat etmelisiniz.

ASLAN

Bu hafta Hayatınıza ve sosyal ilişkilerinize yönelik yenilenmeler yaşayabileceğiniz bir haftadasınız. Dahil olduğunuz gruplar ve arkadaşlıklar üzerinden farklı temalar içine girebilirsiniz. Fikirsel çalışmaların öne çıkması ile verimli paylaşımlar yaşanması mümkün. Yine bu Hafta işle ilgili eğitim konuları ön plana çıkabilir..

BAŞAK

Bu hafta sizin için farklı bir dönem başlıyor. İş hayatınızda beklemeler sona erecek, amirlerle  ilişkilerde yenilenme zamanı. Bu süreci başarınız için iyi kullanmalısınız. Organize olmaya ihtiyacınız var çünkü  sorumluluklarınız  artıyor. Cesaretli olursanız maddi olanaklara ulaşmanız mümkün. Çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız.

TERAZİ

Bu hafta hayatınıza yeni konular girecek. Uzun vadeli eğitim çalışmalarınızın üzerinde durabilirsiniz. Kişisel gelişim için fırsatları değerlendirin, uzaklarla ilgili yeni girişimler yapmak için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yeni tecrübelerinizi aklınızla birleştirerek bu durumu iş hayatına yönelik planlarına uygulayabilirsiniz.

AKREP

Bu hafta oluşacak değişimler sizi biraz zorlayabilir. Ancak stresli günlerin ardından eldeki kaynakları doğru kullanma becerisini gösterebileceğiniz bir haftadasınız. Size destek olabilecek başkalarının imkânları öne çıksa da, ortak harcamalarda kontrollü olmalısınız. Borç / Alacak konuları sizin kontrolünüz dışında gelişebilir. Temkinli olmanızı öneririm.

YAY

Bu hafta size iyimserlik getiren koşullar biraz daha netlik kazanabilir. Ortaklıklarda yaşanan yenilenmeleri artık daha net bir şekilde görebileceğiniz bir gündesiniz. Kazanç ve fırsatlar getirecek önerilerle karşılaşmanız mümkün. İlişkiler üzerinden yaşayacağınız paylaşımlar renkli geçebilir. Farklı arkadaşlıkların hayatınıza girmesi ile çok farklı temalar sizi etkileyecektir..

OĞLAK

Bu hafta çalışma koşulları değişken. Biraz gerilim yaşamanız mümkün. Yenilenmeler ve teknik konular sizi zorlayabilir.  Kişisel düzeninizi kurmanız açısından bu yenilikleri kucaklayın. Bu hafta daha çok organize olunması gereken işlere öncelik vermelisiniz. Zihinsel açıdan yaşanan yorgunlukları bir an önce aşmanız gerekiyor.

KOVA

Bu hafta aynı anda birden fazla konunun ilginizi çekebilir. Bir yandan arkadaşlıklar ve hareketin getirdiği sosyal olanaklar söz konusu. Aynı zamanda duygusal ilişkilerde yaşanan değişiklikler sizi hevesli kılabilir. Yeni  çalışmalar üzerinde durabilirsiniz. Yoğun bir tempoya hazır olun.

BALIK

Bu hafta  evde aldığınız sorumluluklar açısından rahatlama söz konusu olabilir. Ailenizin önerilerine kulak vermelisiniz, evde yapmanız gereken yenilenmelere odaklanmalısınız. Hareketin ve kalabalığın arttığı son günlerde özel hayatınız karışmış olabilir. Kendinize zaman ayırmak istediğiniz bu günlerde hayatın hoş yanlarını düşünerek  hareketli olmaya çalışın.