Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, Denizli genelinde çok bulutlu hava etkili olacak. Yarından itibaren yer yer sağanak yağış bekleniyor. Pazar günü ise hava sıcaklıklarında belirgin bir düşüş yaşanacak. İşte detaylar:

Haftanın dördüncü iş gününe, Denizli genelinde sabah saatlerinde 7 derece sıcaklıkla başlandı. Gün boyunca etkili olması beklenen çok bulutlu hava nedeniyle en yüksek sıcaklık 15 derece olacak.

Halatlı Vinç Nedir? Kullanım Alanları ve Avantajları Nelerdir? Halatlı Vinç Nedir? Kullanım Alanları ve Avantajları Nelerdir?

Meteoroloji'nin raporuna göre, Denizli genelinde sıcaklık hafta sonuna kadar artmaya devam edecek. Yarın (haftanın son iş günü) sabah saatlerinde termometreler 11 derece olarak ölçülürken, gün içinde sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 19 derece seviyelerinde olacak.

Cumartesi günü, Denizli'de sabah saatlerinde hava sıcaklığı 9 derece olarak ölçülüyor. Gün içinde sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 18 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Pazar günü ise sıcaklıklarda sert bir düşüş yaşanacak. Sabah saatlerinde 10 derece ölçülürken, gün içinde yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 13 derece seviyelerinde seyredecek.

Yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi, Denizli'de sabah saatlerinde 6 derece olarak başlayacak. Gün içinde çok bulutlu gökyüzü etkisi altında termometreler 12 derece seviyelerinde ölçülecek.