Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ülkemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaktadır. Ulusal egemenliğimizi kazandıran Çanakkale şehitlerimizi ve daha nice bu vatan için görünür görünmez şehit olan kardeşlerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve anlıyorum.

Çocuklarımızı bizlere emanet eden ecdadımız, vatan dedi, bayrak dedi, ezan dedi. Bizim çocuklarımızı ezansız, bayraksız, vatansız bırakmadılar. Ama Şuanda  ülkemizde gelinen noktada çocuklarımıza cahiliye dönemi yaşatıyolar. O gün toprağa gömülen çocuklar, bugün ekrana, sokağa, podyuma gömülüyor. Bu Ulusal Egemenlik, Çocukları podyuma çıkarılarak kazanılmadı.

Çocuk bayramı bir güne sığdırılmamalıdır. Bizim için hergün çocuk bayramıdır. Çocuklarımıza yakın zamanda anlatmış olduğumuz liderimiz, önderimiz olan Peygamberimizi herzaman anlatmalıyız ve çocuklarımıza Ümmet şuuru vermeliyiz. Kimin ümmeti olduğunu bilmeleri için.  

23 Nisanda kutlama yapanlara sesleniyorum! Bu Ümmetin çocuklarını, Ümmet coğrafyasının çocuklarını düşünün 23 nisanda şow yapanlar gidin açlıktan ölen mermiyle midesi doldurulan çocukları kurtarın. Kutlama yapanlar çocukta hergün ölen eziyet çeken yetim kalanlar çocuk değilmi? Onları niye kimse hatırlatmıyor ? Onların çocukları füzelerin üstüne alay edici laflar yazıp bizim çocuklarımıza fırlatıyor niye bunları söylemiyorsunuz ? Daha anasının karnında mermi yiyen bebeği neden anlatmıyorsunuz ? 23 nisanı kutlarken geçen süre zarfında tanklar bebekleri eziyor çocuklar açlıktan ölüyor 23 nisanda toplam kaç çocuk öldürüldü diye sorarsanız hergün açlıktan ve tokluktan ölen insan sayısı nasıl eşitse 23 nisanda sevinen ve öldürülen çocuk sayısı da aynı.. o okul bahçesine kutlama yapan çocuklara bakarken inşaallah farklı coğrafyalarda bahçelere doldurulan bebek cesetlerini de görüyorsunuzdur aziz öğretmenler vatandaşlar...

Bügün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün aynı zamanda ama Mecliste hüküm Allahındır yazısı asılı değil bu yazının asıldığını elbette bir gün çocuklarımıza göstereceğiz.  O günler yakındır inşallah.

Peygamberimiz Recep Allah’ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da Ümmetimin ayıdır. Buyuruyor. Allah’ın ayı ve Regaip kandiliniz kutlu olsun.