Ankara'da 31 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu'nda, 365 Oda/Borsa Başkanı ve delegelerin oylarıyla Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, tekrar Birlik Başkanlığına seçildi. Bu önemli genel kurula, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık da TOBB 79. Genel Kurulu'na katılan isimler arasındaydı. İnamlık, genel kurulda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hesapları İnceleme Komisyonu'nda görev alarak önemli bir rol üstlendi.

TOBB'un bu yıl gerçekleştirdiği 79. Genel Kurulunda tekrar TOBB Hesapları İnceleme Komisyonuna seçilen Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, şunları söyledi: "Bu görevi bize tekrar layık gören Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, TOBB 79. Genel Kuruluna katılan ve bizi destekleyen tüm TOBB delegelerine teşekkür ederim. Oda ve borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. Ankara'da Tavas'ımızı temsil etmek için bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz."

Saffet İnamlık'ın TOBB Hesapları İnceleme Komisyonu'nda görev alması, Tavas Ticaret Odası'nın TOBB nezdinde daha etkin bir şekilde temsil edileceğini ve üyelerin sorunlarının çözümü için aktif bir rol oynayacağını göstermektedir.