Amatör spor çalışmalarında ve antrenmanlarda olmazsa olmaz parçalar arasında yer alan spor ayakkabı modelleri, sundukları konforun yanı sıra farklı tasarımları ile öne çıkar. Teknolojinin her geçen gün farklı içeriklerle donattığı modellerde seçim yaparken, dikkat etmeniz gereken noktalar mevcuttur. Sportive'de yaptınız spor türüne, zevkinize ve ayak numaranıza uygun ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Yeni sezon spor ayakkabıları arasında kendiniz için en iyi ürünü incelerken ‘Sportif Yılbaşı’ indirimlerinden de faydalanabilirsiniz.

Spor Ayakkabısı Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Okulda, evde, işyerinde ve spor yaparken tercih edilen spor ayakkabı modellerinin özellikleri ve kalitesi markadan markaya değişkenlik gösterir. Yaşam koşuşturmasında konfor sağlayan bu ürünler hem yetişkinler hem de çocuklar için oldukça uygundur. Ancak seçerken şu noktalara dikkat etmeniz gerekir:

●     Ayak yapınıza uygun modellere yönelmek gün içerisinde daha konforlu olmanızı sağlar.

●     Üretiminde kullanılan malzemeye ve kalitesine dikkat etmek ayak sağlığı için oldukça önemlidir.

Başkan Ertemur, Denizli Medyasıyla Buluştu Başkan Ertemur, Denizli Medyasıyla Buluştu

●     Kendi ayak bedeninize uygun model seçimi yapmak gün içerisinde rahat hareket etmenize imkan sağlar.

●     Tercih edeceğiniz ürünün esnek ve kolay hareket etmeye imkan tanıması gerekir.

●     Seçilen ürünün ayak tabanını rahat ettirmesi ve gün içerisinde terlemenin önüne geçmesi gerekir.

●      Ürün materyalinin sağlık açısından hiçbir zararının olmaması gerekir.

Farklı Markaların Özel Teknolojilere Sahip Spor Ayakkabılarını Keşfedin

Renk ve tasarım olarak farklı sınıflara ayrılan bu ürünlerin içerisinden seçim yapmak bazen oldukça zor olabilir. Tasarımda tercih edilen malzemeler markadan markaya farklılık gösterir. Tercih edilen malzeme, ürünün kalitesi ile yakından ilgilidir. Bu noktada Adidas, Puma ve Nike spor ayakkabıları kalite ve teknolojileri ile öne çıkar.

Eşsiz tasarımlara imza atan Nike ürünleri yalnızca sporda değil günlük yaşamın da bir parçasıdır. Bu noktada markanın öne çıkan teknolojileri arasında Nike Air ve Air Zoom bulunur. Nike Air, hafif yastıklama sunarken esnek yapısı ile basınçlı hava kullanan özel bir tasarıma sahiptir. Çarpmaların etkisini minimuma indirmeyi hedefler. Gergin ve güçlü dokularla ayağa zıplama hissi veren Air Zoom ise yürüyüş ve koşulara ekstra seviye atlatmayı hedefler.

Kullanıcıların rahatını ön planda tutan Puma spor ayakkabılarını, özellikle gelişim çağındaki çocukların ayak tabanına uygun olarak tasarlar. Yetişkinler için de farklı spor ayakkabı modellerine imza atan marka, yastıklama teknolojisine sahip modelleri ile konfor sunar. Özellikle kramponları ile öne çıkan markanın, farklı zeminler için ürettiği modelleri, amatör ya da profesyonel futbolseverlerin ilgi odağıdır. İkonik modelleri arasında yer alan Puma Roma ise sokak stilinin vazgeçilmezini oluşturur.

Üretiminde doğal malzemelerden yararlanılan Adidas spor ayakkabıları yürüyüş, koşu, fitness ya da yaptığınız farklı spor türlerine göre geniş seçenekler sunar. Ayağınızı destekleyen tasarımlarla konfor sağlar. Adidas Boost teknolojisi koşu ayakkabı modellerindeki yastıklama formülü, adımlarınızı hafifletmeyi hedefler. TPU taban yapısı ile tenis severleri mutlu eden marka bu modellerde, dengeyi öncelikler ve esneklik sunar. Özel tasarım tabanları ile her adımınızdaki gücün orantılı bir şekilde dağılmasına yardımcı olur.

İndirimli Spor Ayakkabılar Sportive Güvencesi ile Sizlerle

Spor aktivitelerinin yanı sıra günlük yaşamda da konforundan vazgeçemeyenlerin vazgeçilmezi olan spor ayakkabılar, farklı modellerle kombinlerinizi pratik bir şekilde tamamlar. İster spor anında isterseniz de gün boyunca keyifle giyebileceğiniz modelleri, orjinallik garantisi sunan Sportive'de bulabilirsiniz. Ürün fiyatları genel olarak marka, üretiminde tercih edilen malzeme ve kaliteye göre değişir. Sportif Kasım indirimleri ile aradığınız yeni sezon spor ayakkabıları kampanyalı fiyatları Sportive'de bulabilirsiniz. Nike, Puma, Adidas ve aradığınız pek çok markayı özel fiyatlarla satın alabilirsiniz.