Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın öncülüğünde kurulan ve Hakkı Karaca’nın eğitmenliğinde devam eden Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, sahne performansı ile dikkat çekiyor. Tiyatro severlerin yakından takip ettiği tiyatro kulübü, ilçenin gençlerinden oluşuyor. 
Kendi sahnesinde her oyunda binlerce kişiyi misafir ederek kapalı gişe oynayan tiyatro kulübü, profesyonellere taş çıkartan performanslarıyla 2’nci kez ödüllendirildi. 
 2017 yılında 17. Direklerarası Seyircileri (Ege) Ödülleri kapsamında Umut Veren Tiyatro Grubu seçilen Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü 2021-2022 tiyatro sezonunda da izleyicilerin değerlendirmesi sonucu Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.
Tiyatro Kulübü eğitmeni Hakkı Karaca ve kursiyerleri “Jüri Özel Ödülü”nü temsil eden plaketleriyle kültür, sanat adına yapılan tüm projelere destek veren Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Belediye Başkanı Özbaş, “Belediye Başkanlığı mazbatam var. Ancak benim mazbatam sizlersiniz. Yarın belediye başkanlığımız bitecek ama sizleri en güzel yerlerde gördüğüm zaman biz seçimi şimdi kazandık, şimdi belediye başkanı oldum, amacımız hâsıl oldu diyebileceğiz. Bu canda ruh, tende nefes olduğu sürece her zaman sizin yanınızda olacağım” dedi.  
Tiyatro kulübünün büyük disiplin ve tutku içinde sahneledikleri her oyunda kendilerine hayran bıraktığına değinen Başkan Özbaş, “Özveriyle çalışmanız sonucunda tiyatro oyunlarında kendinize yeni deneyimler kattığınıza şahit oluyoruz. Sizleri tiyatro sahnesinde görmek bizleri mutlu ederken kendilerini oyunculuk yönünde geliştiriyor olmaları da ayrıca gururlandırıyor. Almış olduğunuz ödül dolayısıyla eğitmenimiz Hakkı Karaca’yı ve sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.
 Tiyatroya destek vermeyi sürdüren Belediye Başkanı Özbaş’a teşekkür eden eğitmen Karaca, “Bize inandığınız için şükranlarımı sunuyorum. 2016 yılının eylül ayında sizinle görüştüğümde ‘Hiçbir şekilde bırakamayın’ diyen de sizdiniz. ‘İnanmayı bırakmayıp da daha da fazla ileriye gidin’ diyen de sizdiniz. Biz sizin takdirinizle, vizyonunuzla birçok şeyi daha da çok başarıyoruz. Başarmaya da devam ediyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız faaliyetlerde hep sizin gücünüzle ilerledik. Bizde bu desteği hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacağız. Daha güzel oyunlarla, daha iyi faaliyetlerle devam edeceğiz. Desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
Konuşmaların sonunda eğitmen Karaca, Başkan Özbaş’a “Jüri Özel Ödülü”nü temsil eden plaketi teslim ederken Başkan Özbaş ise kursiyerlere ve eğitmen Karaca’ya hediye takdim etti.