Meteoroloji, Denizli için 5 günlük yeni hava tahmin raporunu yayınlarken bugün sıcaklık, hafta sonu için ise yağış uyarısı geldi.

Haftanın son iş gününe 8 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli’de en yüksek sıcaklık 24 derece olacak.

HAFTA SONU YAĞIŞ GELİYOR

Meteorolojinin son hava tahmin raporlarına göre Denizli genelinde termometrelerde büyük yükseliş görülürken hafta sonu termometreler 20 derecenin üzerinde seyrediyor. Öte yandan pazar günü için ise sağanak yağış uyarısı var.

Cumartesi günü için yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde termometreler 9 derece olarak ölçülürken çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar tırmanacak.

Hafta sonunun son gününde sabah saatlerinde termometreler 10 derece olurken, çok bulutlu gökyüzü ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar tırmanacak.

Haftanın ilk iş gününde ise sabah saatlerinde 11 derece olarak ölçülen hava sıcaklığının yanı sıra şehir genelinde gün boyu parçalı bulutlu hava etkili olurken termometreler tekrar 24 dereceye kadar tırmanıyor.

Haftanın ikinci gününde sabah saatlerinde hava sıcaklığı 12 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde çok bulutlu hava ile birlikte termometreler 27 dereceye kadar yükseliyor.