Meteoroloji’nin Denizli için hazırladığı hafta sonu raporunda sıcaklık ise 20 derecenin üzerinde seyredecek. Öte yandan yeni hafta için yağış beklenirken sıcaklıklarda da düşüşü yaşanacak.

Hafta sonunun ilk gününe 11 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde  parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Denizli’de bugün en yüksek sıcaklık 21 derece oluyor.

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli’de hafta sonu 20 derecenin üzerinde bir sıcaklık etkili olurken, yeni haftada ise sıcaklıklarda düşüş ve yağış için uyarı geldi.

Hafta sonunun son günü pazar ise sabah saatlerinde hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde kuvvetli rüzgar, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek sıcaklık 21 derece olarak ölçülüyor.

Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı

Yeni haftanın ilk iş gününde pazartesi sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu bir hava etkili olması beklenirken termometreler en yüksek 20 derece seviyelerine kadar tırmanabiliyor.

Haftanın ikinci iş günü salı ise sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken gün içerisinde bulutlu gökyüzü ve sağanak yağışla birlikte 18 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın 3. iş gününde çarşamba sabah saatlerinde sıcaklığı 10 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 17 derece seviyelerinde ölçülüyor.