DSO ve MAKSİAD iş birliğiyle, Denizlili iş insanı, savunma sanayi konusunda önemli projeleri bulunan TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit ve beraberindeki heyet ile Denizli Sanayisi Tedarikçi Buluşmaları toplantısı gerçekleşti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, DSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Osman Uğurlu, Mehmet Serter ve Denizlili iş insanları ve de firma yöneticilerinin büyük bir ilgi ile katılım sağladığı toplantının açılış konuşmasını Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu gerçekleştirdi.

''TUSAŞ Motor Sanayi ile Denizlili sanayiciler arasında yapılacak iş birlikleri güçlü Denizli sanayisini daha da güçlendirecektir.'' 
 
Başkan Kasapoğlu konuşmasında, ''Denizli sanayisi tekstil merkezli büyümesini sürdürüyor. Pandemiden sonra mermer, tekstil ve birçok sektörün yön bulmakta zorlanmaya başladığını fakat iki sektörün; makina ve bilişim sektörlerinin büyümeye devam ettiğini görüyoruz. Bu iki sektörün yeni rotalar elde etmesi için Sanayi Odası olarak çalışmalar yürütüyoruz.'' dedi. Başkan Kasapoğlu konuşmasının devamında, Denizli'nin ithalat ve ihracat oranlarından ve sanayi yapısından bahsederek yapılacak iş birliklerinin öneminden bahsederek, TEI ile Denizlili sanayiciler arasında yapılacak iş birliklerinin güçlü Denizli sanayisini daha da güçlendireceğini söyledi. Başkan Kasapoğlu ayrıca makina ve bilişim sektöründen de bilgiler aktarıp katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Kürsü konuşmasını gerçekleştiren TEI Genel Müdürü Mahmut Faruk Akşit TEI'nin organizasyon yapısından bahsettikten sonra, Denizli sanayisi bünyesinde TEI ile iş birliğine giderek savunma sanayisi üretimine katkıda bulunabilecek firmaların, Denizli'de kümelenme gerçekleştirmesi ile ilgili projeler geliştirmesi gerektiğini belirterek, Denizlili sanayicinin bu alana yatırım yapmasını tavsiye etti. Ayrıca kendilerinin de bu konu da bu yatırımlara katkı koyabileceklerini belirtti.

Halatlı Vinç Nedir? Kullanım Alanları ve Avantajları Nelerdir? Halatlı Vinç Nedir? Kullanım Alanları ve Avantajları Nelerdir?

Gerçekleştirilen toplantı soru ve cevap kısmı ile son buldu. Başkan Kasapoğlu katılımcı ve konuklara katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.