HABERDENİZLİ.COM

Vildan Koleji resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Denizli içerisinde yer alan  Cerrahi Hastanesi, Egekent Hastanesi, Sefa Dalbudak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile iş birliği anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre Vildan Koleji velilerine, öğretmenlerine, öğrencilerine sağlık hizmetlerinde yüzde 30’a varan indirimler yapılacağı ifade edildi.

 Yapılan açıklamaya göre Vildan Koleji bu kurumlarda çalışan personellerin çocuklarını Vildan Kolejinde okutmak istemeleri halinde eğitim masraflarında, yüz yüze kayıt esnasında %20 indirim sunacağını duyurdu.

Yine Vildan Koleji sosyal medya hesabından yapılan duyuruda "Vildan Koleji olarak Fotoğrafçılar Odası, Eczacılar Odası, Anlaşmalı Anaokulları (12 okul), Memur-sen İl Temsilciliği ve TÜGVA ile yapılan protokol kapsamında bu kurumlarda çalışan personellerin çocuklarını Vildan Kolejinde okutmak istemeleri halinde eğitim masraflarında, yüz yüze kayıt esnasında yüzde 20 indirim sunacak" denildi.

Vildan Kolejinden yapılan açıklamaya göre, Vildan ailesini Denizli’de bir takım ayrıcalıklardan yararlandırmaya devam edileceği, iş birliği anlaşmalarının devam edeceği ifade edildi.

Vildan Koleji İş Birliği Anlaşmaları İle Velilere ve Personele Ayrıcalık Sunuyor