31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Denizli Tavas ilçesinde galip gelmesi üzerine kutlamalar yapılmıştı. Caddede devam eden kutlamalarla beraber ikinci kattaki parti binasına çıkan kalabalık bir grup, ilçe binasının iki balkonunu doldurdu. Kutlamalar coşku içerisinde devam ederken, ağırlığı daha fazla kaldıramayan balkonlardan birisi üzerindekilerle birlikte çöktü. Balkonun çökmesiyle beraber 3’ü ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. 

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu

Yaralılardan biri olan Ali Kemal Do, sosyal medya hesaplarından iyi olduğuna dair bir video paylaştı. Paylaştığı videoda durumunun daha iyi olduğunu söyleyen Ali Kemal, "Talihsiz bir kaza yaşadık. Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Bugün hava çok güzeldi. Umarım dışarıya çıkıp temiz hava almışsınızdır. Ben ne yazık ki çıkamadım çünkü yürüyemiyorum. Bir süreliğine yatağa bağımlı olacağım. Türkiye adına çok mutluyum. Bahar geldi, Türkiye kazandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'na, Denizli Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık'ı tebrik ediyorum. Hoşçakalın." ifadelerini kullandı.