HABERDENİZLİ.COM

Covid-19 Korona virüs vaka sayılarının arttığı bugünlerde şikayetler de artmaya başladı. Özel poliklinikte test yaptıran M.S, tedavim 2 gün gecikti deyip şikayetçi oldu. 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'de geçtiğimiz Çarşamba günü rahatsızlanan M.S isimli şahıs, Perşembe günü aile hekimine başvurdu. Aile hekimi hastaya Covid-19 testi yaptırması gerektiğini söyledi. M.S, Doktorlar Caddesinde bulunan bir özel polikliniğe giderek Koronavirüs testi yaptırdı. Hastaya Covid-19 testinin pozitif çıktığı, sisteme girilmediği için tedavisine başlanılamayacağı, Devlet Hastanesi veya Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde bir daha test yaptırması gerektiği söylendi. 

Covid-19 testi pozitif çıkan M.S, "Doktorlar caddesinde özel bir poliklinikte test oldum. Testimin sonucu pozitif çıktı. Test yaptırdığım poliklink, sonucumun pozitif çıktığını, sistemler çalışmadığı için ilaç alamayacağımı, Denizli Devlet Hastanesi'nde veya Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde bir test daha yaptırmam gerektiğini söyledi. Bunun üzerine ben de 112'yi arayıp durumu anlattığımda bana, "Öyle şey mi olur? Senin testin pozitif çıktıysa dışarı çıkamazsın, nasıl hastaneye geleceksin, filyasyon ekibini gönderelim." dediler. Filyasyon ekibi geldi, muayenemi yaptı, testim pozitif çıktı. Normalde test sonucumun belli olduğu Cuma akşamı, ilaçlarımı alıp tedavim başlayacaktı. Paramla tedavi olduğum poliklinik zamanında sisteme işlemediği için tedavime Pazartesi başlanıldı." dedi. 

Özel polikliniğe yaptırdığı testin bir anlam ifade etmediğini belirten M.S, "Ben acele edeyim özel bir yerden testimi yaptırayım bir an önce sonucu öğreneyim derken, tedavim 2 gün gecikti. Özel poliklinik hakkında şikayetçi oldum." ifadesinde bulundu. 

M.S'nin şu anda evde karantina altında tedavisinin devam ettiği belirtti.