3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Denizli'de bir çok mesaj yayınlandı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik tüm engelli vatandaşların gününü kutladı. Vali Atik ayrıca, Denizli Valiliği'nde çalışan engelli personellerini de tek tek ziyaret ederek yanlarında olduğunu belirtti.

Vali Atik, Denizli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler müdür vekilini ziyaret etti ve bunu sosyal medya hesabından paylaştı. Atik mesajında, "Denizli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili görevini özveriyle yürüten Fatmana Metin’i ziyaret ederek şahsında tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ettik. Türkiye’nin geleceği için heyecanla çalışmaya hiçbir engel mani değildir." dedi. 

Denizli Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Fatmana Metin, "Sayın valimiz bu özel günümüzde bizleri unutmadı, yanımıza gelerek bizleri onurlandırdı. Kendisine teşekkür ederiz. Engelli olmanın çalışmaya mani olmadığını belirtmek istiyorum. Nice engelli bireyin çok güzel başarılara imza attığını hepimiz görüyoruz. Her insan engelli adayıdır, kimin başına geleceğini bilemeyiz, bu yüzden herkes gibi engelliler de saygıyı ve sevgiyi hak ediyor." ifadesini kullandı.