Evlilik Yıldönümünde Ne Hediye Alınır?           

Evlilik yıldönümünde ne hediye alabilirim diye bir telaşın içindeyseniz evlilik yıldönümü hediye fikirleri için en doğru yerdesiniz. Evlilik yıldönümü hediyesi tavsiye edeceğimiz ürünler arasından yaptığınız seçimle aldığınız hediye, eşinizin mutlu olmasını sağlarken siz de onun mutluluğu ile mutlu olacaksınız.

Bireylerin yaşam yolculuğunda, kutlama yaptıkları en önemli tarihlerden birisi de sevdiği kişi ile  iyi ve kötü gününü paylaşmaya yemin ettiği evlilik günüdür. İster geleneksel ister modern tarzda evlensin, ister aşk ister mantık evliliği yapsın, her evli çift ilk evlilik yıldönümünden itibaren bu özel günde eşine mutlaka sürpriz yapmak ister. Evli çiftler bazen evlilik yıldönümü hediyelerini birlikte almak ya da oluşturmak adına beraber  ilk tanıştıkları yere gider, piknik yapar, lüks bir restoranda yemeğe çıkar, bir seyahate çıkar ya da şehirde bir otele gider,  bir parti ve değişik etkinlikler düzenleyerek daha önce yapmadıkları bir şey denerler. İster birinci yıldönümünüz ister ellinci yılınız olsun bu etkinliklerin olmazsa olmazı ise, mutlaka şık bir paketle sunulan, artık eşiniz olan, en sevdiğiniz kişiye verdiğiniz özel bir hediyedir. Yaz tatiline ve izin dönemlerine denk gelmeyen durumlarda ise evlilik yıldönümü hediyesi daha çok önem kazanır. Özellikle kadınların çok önemsediği ve eşinden de aynı özeni beklediği bu özel günde, evlilik yıldönümünde eşe ne hediye alınır diye düşünmeyin ve aşağıdaki listemizden seçim yapın:

●     Eşinizin ölçülerinde üzerinde sevdiği semboller bulunan ortak takabileceğiniz yüzük, kolye, bilezik gibi takılar

●     En sevdiğiniz anınızı paylaştığınız bir fotoğrafın olduğu çerçeve

●     Sevdiği ve kullandığı parfüm ya da yeni bir tarz için farklı bir koku

●     Hoşlandığı ve tercihlerine, renklerine uygun yeni bir çanta

●     Sevdiği tarzda ayakkabı

●     Ofiste evde ya da arabada kullanırken sizi aklına getirecek dekoratif aksesuar ürünler

●     Teknolojik cihazlardan yenilenmesi gereken telefon, tablet ya da bilgisayar

●     Evliliğinizin ve ailenizin güzel anılarını içeren fotoğraflarının bulunduğu özel bir albüm

●     Kadına veya erkeğe özel takı seti ve kombinasyonları

●     Kişiye özel bornoz, peştemal, lif, havlu ve sabun seti

●     Benzer çift peluş terlikler

●     Benzer çift kazaklar, gömlekler

●     Beğendiği ve kullanabileceği bir şapka

●     Hobi, sanat ve sporda ilgilendiği konularla ilgili kitap ya da malzeme

●     Sevdiği tatlı, pasta veya çikolatanın kalpli çeşitleri

●     Birlikte yanı yılları paylaştığınız zamanı simgeleyen duvar ya da masa saati

●     Aynı markadan arkasına isimlerinizin yazıldığı saat

●     Kişiye özel yazılı, baskılı ikili kupa

●     Kişiye özel ismin baş harflerinin yazılı olduğu mum

●     Baş başa keyif yaparken kullanacağınız demlik, tepsi, 2’ li kahve takımı ya da çay takımı

●     Seyahat, spor ya da piknik yaparken kullanacağı kişiye özel termos

Eğer listedeki ürünleri çeşitlendirmek farklı kombinasyonlarla bir sepet dolusu çeşit yapmak isterseniz, Türkiye’nin en büyük hediyelik eşya firması Myros ’un zengin ürün yelpazesi içinden evlilik yıldönümü hediyesi pek çok ürünü karma veya tekil olarak alabilir veya  özelleştirilebilir modellerden  kişisel tasarımlarınızı oluşturarak eşinizi mutlu edebilirsiniz.

Çerçeve                 

Evlilik yıldönümü hediye fikirleri arasında genç yaşlı tüm çiftlerin aklına ilk gelen çeşitlerden biri fotoğraf çerçeveleridir. Bir evde ne kadar çerçeve olursa olsun her yıl mutlaka yeni anıların sergileneceği bir çerçeveye daha ihtiyaç duyulur. Dikey, yatay, tekli, ikili, üçlü farklı boyutlarda üretilen çerçeveler hem masaüstlerinde, hem, duvarlarda, hem raflarda kullanılabilen şık ve pratik ürünlerdir. Dekorasyona uyumlu alınan bir çerçeve çeşidi, içine konulan fotoğrafınızla yepyeni ve özgün bir hediye haline gelir. Ahşap, epoksi, metal, gümüş, sedef, fildişi gibi malzemelerle üretilen, kenarlarında ortak zevklerinizi yansıtan desenlerin olduğu çerçeve ürünleri, çiftlerin kadın erkek ayırmadan her ikisinin de alabileceği, evlilik yıldönümünde eşe ne hediye alınır düşünmeden rahatlıkla hediye verilebilen ürünlerdir.     

Kupa      

Kral ve kraliçe, sevgiliye özel, anneye özel, babaya özel, isme özel ahşap sunum tepsili, karikatürize edilmiş desenlerin ve figürlerin olduğu ya da kendi fotoğraf baskınızla özelleştirebildiğiniz seramik kupalar evlilik yıldönümü hediye ürünlerinin arasında bulunan en sempatik çeşitlerindendir. Beraber film izlerken, balkon ya da havuz keyfi yaparken yan yana geldiğinde özel bir mesaj ileten seramik kupalar, evliliğinizin hoş anılarınızı hatırlatarak gülümseten bir eşya olacaktır. İster tekli, ister ikili alın ya da aldığınız bir hediyenin yanına ekleyin, bu eğlenceli mesaj içeren kupa çeşitlerinden biri hediye paketinden çıktığında,  eşinize kahkahalar attıran bir romantizm anı olacak ve bu ikinizi de çok mutlu edecektir.

Mumluk         

Özel hazırlanmış bir mekânı ya da masayı etkileyici hale getirmenin en pratik yolu mum ışığı ile aydınlatmadır. Söz konusu evlilik yıldönümü olduğunda mum ışığı olmazsa olmazdır. Bu nedenle evlilik yıldönümü hediye fikirleri arasında duygularınıza eşlik edecek en güzel hediye ürünlerden biri de mumluklardır. Kokulu ve kutulu mumluk ürünlerinden, kristal, ahşap ve çini olanlarına kadar dekorasyonunuza uygun olan ürünler arasından alacağınız aşk, kalp temalı ya da özelleştirilebilir mumluklar baş başa geçireceğiniz bir akşam yemeğinin en şık ve sıcak eşlikçileri olur. Özenle hazırlanmış kutusu ve paketi ile  eşinize hediye vereceğiniz  mumlukların, isimlerinize özel hazırlanmış olanları birlikteliğinizin en güzel ve romantik akşamlarının refakatçisi olur.

Takı        

Takı, el, ayak bileği, kulak ve boyun bölgesinde kullanılan ve her çeşit malzemeden yapılan aksesuarlar ve süs eşyalarının tümüdür. Takıların gümüş, altın ve değerli taşlarla yapılan türleri mücevherlerdir. Diğer değerli olmayan metal ve malzemeler ile yapılan türleri ise bijuterilerdir. Evli çiftler birbirlerine değerli mücevherler alabilirler. Ancak, diğer hediye türlerine göre daha yüksek fiyatlı olan mücevherler, kesin bir kural olmamakla birlikte genellikle birinci, onuncu, yirminci, yirmi beşinci ya da ellinci yılı gibi özel olduğu düşünülen zamanlarında evlilik yıldönümü hediyesi olarak tercih edilir. Mücevher dışında tüm takıları seçtiğiniz desen ve sembollere göre ikili ya da tekli alabilirisniz. Günümüzde teknolojinin sağladığı avantajlar sayesinde, tanıştığınız, evlendiğiniz güne özel yıldız haritaları, horoskoplar da kolye, bileklik küpe gibi takılar üzerine işlenebilmektedir. Eşinize güneş, ay, kral, kraliçe, nazar boncuğu, hayat ağacı, yonca, kalp gibi aranızda anlam ifade edecek figürlerin olduğu özel tasarım ürünler yaptırabilirsiniz. Evlilik yıldönümü hediyesi olarak alacağınız bu küçük ama anlamlı takılar eşinizle aranızda evlilik yüzüğünün kurduğu bağı daha da büyütecektir.

Saat       

Evli çiftler insan için en değerli kavramlardan biri olan zamanı da paylaşırlar ve bu paylaşım yıllar geçtikçe çoğalır. Bu nedenle evlilik yıldönümü hediye fikirleri arasında en anlamlı ürünlerden biri de saattir. Hediye vereceğiniz saat ürünü kol saati, masa saati ve duvar saati olabilir. Kol saatleri, özellikle mekanik ve marka ürünler tercih edildiğinde yüksek bütçeli ürünlerdir. Bu nedenle kol saatleri de mücevher gibi, kesin bir kural olmamakla birlikte özel olduğu kabul edilen yıllarda verilir. Arkasına yazı ve tarih yazdırılarak kadın ve erkek için çift olarak  alınabilir. Saat ürünlerinde en pratik olanı eviniz için alacağınız duvar veya masa saatleridir. Eşinizle paylaştığınız kıymetli saniyeler, dakikalar, saatleri ifade eden, kişisel fotoğraflarınızla veya yazılarınızla özelleştirilebilir seramik duvar saatinin hediye paketini açtığında eşinizin  gözleri mutluluktan ışıldayacaktır.