En düşük emekli maaşı 12 bin 500 lira oldu En düşük emekli maaşı 12 bin 500 lira oldu

Bireysel seçimlerinizi altın harf kolye modellerinden yana kullanarak zarif bir tercih yapmış olursunuz. Kolyenizi isminize özel tasarlanan harflerden alarak, unutulmaz kombin çeşitlerine imza atabilirsiniz. Kıyafetleri tamamlayan harf kolyenizle her ortamda daha iyi hissedeceksiniz.

Harf Kolye Ucu Özellikleri 

Gold Küpe’deki ürünlerimizin tamamı 14 ayar altın olup 585 damgasıyla satışa sunulmaktadır. Harf kolyeleri de almadan önce dilerseniz bölümler halinde inceleyebilirsiniz. Gold Küpe kategorileri arasındaki kolye ucu kısmına gelerek, altından harf kolye uçlarını inceleyebilirsiniz. Hafif desenli modeller, sade harf çeşitleri bu bölümde yer almaktadır.

Harf kolye uçları senelerce size eşlik edecek düzeyde kaliteli ürünlerdir. Harf kolye uçlarını tekli veya çoklu şekilde alabilirsiniz. Birden fazla harf aldığınız zaman, birden çok kişinin temsili anlamı olabilmektedir. Örneğin sevgililer kendi isimlerinin baş harflerini alarak bu önemli gün için anı yaratabilmektedir.

Harf kolye uçları, suya temas ettiğinde renk değişimi yaşamaz, yani banyoda rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak denizdeki tuzlu su nedeniyle bu alanlarda pek kullanmanız önerilmemektedir. Altını nerede kullanıp kullanmayacağınız konusunda ayrıntılı bilgileri, canlı destek satış ekibimizden de öğrenebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm sorular hakkında bilgi alabilirsiniz.

Zincirli Harf Kolye Özellikleri

Harf ucuna karar verdikten sonra zincirli harfli kolyelere de bakabilirsiniz. Zinciriyle birlikte harfli kolye modellerimiz, tekli veya çoklu olarak satışa sunulmaktadır. Gold Küpe ana sayfasında yer alan kolye bölümüne gelip, ardından harfli kolyeye tıkladığınız veya dokunduğunuzda, onlarca seçenek yer alacaktır.

Zincirli kolyeler gram bakımından daha ağır olabilmektedir. Zincir ve harf birlikte hesaplanan ürünlerdir. Zincire alternatif olarak ürün çeşitlerinin içerisine girebilirsiniz. Harflerdeki gram farkları da oldukça küçük ebatlardadır ve bu durum fiyatlara küçük farklarla yansır.

Sevdiklerinize Harf Kolye Almak

Sevdiklerinize altın harf kolye almak birçok açıdan değer katan bir durumdur. Kaliteli ve sürekli kullanabileceğiniz bir ürünü aldığınızda, değeri ve anıları korumuş olursunuz. Üstelik altın malzemelerin üretimi ve el işçiliği aşamasında, çevreye karşı duyarlılığı korumaktayız. Çalışmalarımızın tamamında özenli bir süreçten geçerek satış aşamasına geliyoruz.

Harfli kolyelerin minimali destekleyen özellikleri her tarza da uygunluk sağlamaktadır. Siz de kendi tarzınızı bu harfli kolyelerle yansıtabilirsiniz. Üstelik harfli kolyelere diğer kategorideki uçlardan eklediğinizde, harfi daha öne çıkaran stili de benimsemiş olursunuz. Her gün aynaya baktığınızda kendinizi bu kolyelerle daha iyi hissetmeniz olasıdır.

Harf Kolye & Küpe Kombini

Büyüleyici elbiseleri en iyi tamamlayan aksesuarlardan biri kuşkusuz altın harfli kolyeler olacaktır. Anıları ölümsüz hale getiren fotoğraflarınızı, özel kombin ve takılarınızla beraber hazırlayabilirsiniz.  Elbise haricinde V yaka bluzlarla da harfli kolyeleriniz altın renginin gösterişini belli edecektir.

Harf kolyelerinizi küpelerle birlikte kombin ederken, ortaya mükemmel giyim sonuçları çıkmaktadır. Örneğin küpeleri de harfli seçerek kolye ile mükemmel bütünlük sağlayabilirsiniz. İsminiz 3-4 harfli ise, her harfi kulaklara ve kolye ucunuza yansıtabilirsiniz. Bu durum sevdiğiniz kişilerin ismini taşımak şeklinde de düşünülebilmektedir. Altın harf kolyeleri nasıl kullanmak istediğiniz tamamen kendi seçiminiz olacaktır.

Sepette 50 TL Fırsatı

Gold Küpe’deki kolye ve diğer ürünlerimiz için geçerli, sepette 50 TL kampanyasını kaçırmamanız önerilmektedir. Ürünleri aldıktan sonra sepetinizde ek indirimler, %19 civarı indirimler ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Sitemiz kampanyalarını birçok yerden takip edebilirsiniz. Türkiye’nin en popüler e ticaret sitelerinde mağazalarımız yer almaktadır. Bu platformlarda “Gold Küpe” yazarak altına dair farklı takıları görebilirisiniz. Ürün sipariş teslimi sonrası görüşlerinizi sosyal medya ve diğer yerlerde paylaşabilirsiniz. Altın harf kolye modellerimizin her birinden memnun kalmanızı istiyoruz.