Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Selim Kasapoğlu mesajında; "Başkanı Görsel, işitsel, yazılı ve dijital platformlarda ilkeli yayıncılık anlayışıyla halkın bilgilendirilmesi, demokrasi kültürünün yerleşmesi, toplumsal farkındalığın artması sürecinde önemli bir rol üstlenen basın mensupları milletin iradesine ses olmaktadır.
Basın mensupları mesai saatleri ve çalışma koşulları gözetmeksizin doğruların peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, ayrı bir perspektiften de vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevi icra etmektedirler.
Çağımızın gerekliliği teknolojik gelişmeler ışığında bilgi akışının giderek çoğaldığı internet ve sosyal medya platformlarında doğru ve tarafsız bilginin servis edilmesi hususunda gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk gün geçtikçe artmaktadır.  
Şehrimizin kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan basınımızın ve fedakâr basın emekçilerimizin, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla, meslek ilkeleri doğrultusunda ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışıyla yerine getireceklerine tüm kalbimle inanıyorum ve güveniyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, mesai saati gözetmeksizin, şartlar ne olursa olsun son derece önemli bu görevi ifa etmeye çalışan, vatandaşımızın gören gözü, duyan kulağı, konuşan dili, yazan eli olan, yerel ve ulusal basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum". dedi.