Meteoroloji, Denizli için hazırladığı yeni hafta raporunda gün verilerek yağış uyarısı yapıldı.

Haftanın ikinci iş gününe 2 derecelik buz kesen bir havayla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde puslu ve bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Bugün sıcaklık en yüksek 11 dereceye kadar çıkarken az bulutlu bir hava etkili olacak.

CHP Lideri Özgür Özel, kazanılan 15 belediye için Denizlililere teşekkür etti CHP Lideri Özgür Özel, kazanılan 15 belediye için Denizlililere teşekkür etti

Haftanın 3.cü iş gününde yarın sabah saatlerinde termometreler 4 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 10 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın 4.cü iş gününde sıcaklık sabah saatlerinde 4 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 11 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın son iş gününde ise sıcaklıklar sabah saatlerinde 4 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yer yer yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık ise 9 derece seviyelerinde seyrediyor.

Hafta sonunun ilk gününde ise termometreler sabah saatlerinde hava sıcaklıklığı 1 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde yer yer yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 8 derece seviyelerinde ölçülüyor.