Meteoroloji’nin hazırladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli genelinde haftanın son günü yağış geçişleri sürerken sağanak yağış gün boyunca devam edecek.

Haftanın son iş gününe 6 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde bulutlu gökyüzüyle birlikte başlarken, gün boyu sağanak yağışla birlikte sıcaklık en yüksek 15 derece olması bekleniyor.

Buna göre hafta sonunun ilk günü Cumartesi sabahı termometreler 7 derece olarak ölçülürken gün içerisinde etkili olacak olan yağmurlu ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklıklar en yüksek 14 derece seviyelerinde ölçülecek.

Pazar günü ise saatlerinde sıcaklık 5 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık ise 16 derece seviyelerinde seyrediyor.

Denizli'de 27, 28 Nisan'da Elektrik Kesintisi Denizli'de 27, 28 Nisan'da Elektrik Kesintisi

Yeni haftanın ilk iş gününde ise termometreler sabah saatlerinde hava sıcaklığı 6 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Yeni haftanın ikinci iş gününde ise sabah saatlerinde termometreler 6 derece olarak ölçülürken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 17 derece seviyelerinde olacak.