Prefabrik sektörünün en iddialı yapılarından bir tanesi olan çelik konstrüksiyon evler, dayanıklı yapısı ile uzun yıllar kullanıma uygun bir yapı modelidir. Ev satın almak için yıllarca beklemenize gerek kalmadan kısa süre içerisinde hazır eve sahip olabilirsiniz. Çelik konstrüksiyon evlerin tüm aşamaları alanında uzman kişiler tarafından özenle hazırlanır. Özellikle üretim sürecinde evinizin tüm detaylarına hakim olabilirsiniz. Klasik betonarme evlerde evin tüm iç ve dış dizaynı müteahhit tarafından hazırlanır. İnşa sürecinde evinizde değiştirmek istediğiniz noktalar var ise bu noktalar için ekstra ücret ödemenize gerek kalmaz. Prefabrik çelik evlerde tüm iç ve dış dizayn tasarımları sizlerin zevkine ve beğenisine göre  hazırlanır. Yer döşemesinden tutun, evin boya rengine kadar sizlerin önerisiyle eviniz hazırlanır. Eviniz tamamlanıp sizlere teslim edildikten sonra ekstra değiştirmeniz gereken noktalar bulunmadığı gibi sizlere hem zamandan hem de bütçeden kazandırır.

Çelik konstrüksiyon evler, klasik yapılardan farklıdır. Depreme karşı korunaklı çelik malzeme desteği ile sorunsuz kullanım sağlar. Paslanmaz ve aşınmaz yapıları ile kullanım süresine bağlı olarak herhangi bir bakım onarıma ihtiyaç duyulmaz. Ekonomik yönleri ile sizlere avantaj sağlayan çelik konstrüksiyon evlerden sizler de yaptırabilirsiniz.

Çelik Konstrüksiyon Ev Modelleri Nelerdir?

Özel isteğe göre uyarlanabilen prefabrik çelik konstrüksiyon ev modelleri birçok farklı model seçeneğine sahiptir. Standart prefabrik çelik konstrüksiyon ev modellerinde en çok talep gören ve ihtiyaçların karşılanmasına destek olan model 2+1 ev modelidir. 4 ve 2 kişilik aileler için uygun olan bu ev modeli istenilen her noktada kullanım için hazırdır. Stoklu olarak satışa sunulan standart çelik evler, aynı gün teslimat seçeneği ile sizlere 7/24 hizmet sunar.

Müstakil ve minimalist yaşama olan ilgi ve alaka günden güne artış gösteriyor. Büyük evlerden hoşlanmayan ve kendine ait küçük ama modern bir eviniz olsun isterseniz prefabrik çelik evler tam olarak sizlerin isteğine uyumlu olan ev modelidir. Doğa ile haşır neşir olmanıza imkan sunan çelik evler tek katlı ve çift katlı olarak da inşa edilebiliyor. Arsanızın boyutuna göre özel boyutlarda tasarlanabilen çelik ev modelleri için satış ofislerine gelerek taleplerinizi iletebilirsiniz.

Çelik konstrüksiyon ev modellerinde dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan bir tanesi imar izninin alınmış olmasıdır. İmar izninin alınmadığı durumlarda arsanızın üzerine bir ev inşa edilemez. İlgili mercilerden destek alarak sizlerden istenen belgeleri eksiksiz bir şekilde teslim ederek imar izni işlemlerinizi tamamlayabilir ve dilediğiniz ev modelini imar izni aşamasından sonra kolaylıkla yaptırabilirsiniz.

Prefabrik Ev Modelleri Modern Yapı Seçenekleri İle Türkiye’nin Dört Bir Yanında

Prefabrik ev modelleri, kullanıcılarına sunmuş olduğu konfor ve avantajlar sayesinde son dönemlerin en çok satış yapan yapılarıdır. 2020 yılından bugüne adını Türkiye’nin her bir noktasına duyuran prefabrik sektörü, bütçe dostu yaklaşımları ile kısa süre içerisinde %100 büyüme ile portföyünü büyütmeye devam ediyor. Her yaşam tarzına hitap eden ev modeli yaklaşımları ile kurulum yapılan alanlara ayrıcalık sağlıyor. Modern görünümleri ile kusursuz bir yapının oluşmasını sağlayan prefabrik ev modellerinde dublex prefabrik, çelik konstrüksiyon evler, villa gibi birçok ev seçeneği mevcuttur. Aynı zamanda 23 metrekare büyüklüğe sahip olan tiny house evleri de tek kişi için ideal bir ev modelidir. Uygun fiyatlara sahip olmasından dolayı özellikle öğrencilerin yoğun olduğu bölgeler yurt ve ev kirası derdiyle uğraşmak istemeyen kişiler tiny house ev modellerini tercih ediyor. Sizler de zengin model çeşitleri ile hem bütçenize hem de yaşam tarzınıza uyumlu olan ev seçeneklerini tercih etmek isterseniz prefabrik ev modelleri tercih edebilirsiniz.

Prefabrik Evler Kısa Sürede Teslimat Güvencesi İle 2 Günde Hazır

Prefabrik ev modellerini diğer ev modellerinden ayıran en önemli özelliklerinden bir tanesi kısa süre içerisinde teslim edilebilme özelliğidir. Kurulum yapılacak olan şehirler 2, 3 saatlik uzaklıkta yer alıyorsa çoğu zaman aynı gün teslim edilerek kurulum işlemlerine başlanır. Daha uzak lokasyonlarda yer alan noktalar içinde 2 ila 3 iş günü içerisinde teslimat yapılır. Kurulum dahil 10 iş günü içerisinde hazır olan evlerin her detayı hazır olmasından dolayı ekstra bakım onarım yaptırmanıza gerek kalmaz. Acil ihtiyaçlarınızda hızlı çözüm sunması ile herkese hitap eden prefabrik evleri tercih ederek kısa sürede evinize sahip olabilirsiniz.