Hayatımıza yeni bir tarz girmeyen günümüz kalmadı. Teknolojik ve bilimsel buluşların, insan hayatına etki edecek şekilde kullanılmasıyla birlikte her sektörde bir yenilenme yarışı yaşanıyor. Bu hızlı ve kreatif değişimden banyolarımızda etkileniyorlar. Duşakabin modelleri de bu ortama uyum sağlayarak değişim ve yenilenmede ön plana çıkıyorlar.

Yeni trendler arasında en göze çarpanı ıslak odalar olarak nitelendirilen banyo tarzı olarak karşımıza çıkıyor. Banyonun bir kısmının ıslak bölüm ile kapalı ya da yarı kapalı sistemlerle bölünmesi ile oluşan ıslak odalarda, zeminde sağlanan eğim ile su gidere yönlendirilerek etrafa yayılması engelleniyor. Bu bölümlerin çoğu zaman banyo zeminleri ile aynı hizada tasarlandığını görüyoruz. 

Geniş bir banyo tasarımı; küvet ve ıslak oda

Tasarımlarda öne çıkan bir diğer unsur da aydınlık ve ferah ortamlar oluşturulması. Yeni trend banyolar artık eskisinden daha aydınlık ve evlerimizin bir köşesine atılmış halde değiller. Kullanışlı ve pratik özellikler taşıyan banyolarımızda, 2022 yılında ahşap dekorların yaygınlaşacağını görebiliyoruz.

Organik tasarımlar, aydınlatma, armatür ve dolaplarımızla banyolarımızdaki havayı değiştiren unsurlar haline geldi. Kesin ve kesin ayrımlar ortadan kaldırılarak, daha yumuşak çizgilerle tasarlanan ürünler ileride çokça tercih edileceklerdir. 

Modern ya da otantik görünler sağlayan mermer, fayans ve seramik ürünlerde bu değişim rüzgarına katılmış durumdalar. Artık sadece tek renk taşımıyor, geometrik desenler ve doğadan esinlenen natürel tarzları bünyelerinde toplayarak, bizlere bahar esintisi ve doğallığın harika havasını banyolarımıza taşıma şansı veriyorlar. 2022 ile birlikte baharın canlı ve çekici yanlarını banyolarımızda sıkça kullanacağız.

Duşakabin ve küvetin birlikte kullanımı

Sadece küvet kullanılarak tasarlanmış bir banyo

Alüminyum, pirinç, zamak gibi metallerle birleşen çakıl taşı, ahşap ve cam malzemeler ile oluşturulan kombinasyonlar büyüleyici bir ortam çıkmasına olanak sağlıyor. Bu malzemeleri kullanarak ürettiğimiz duşakabinler modern yapılara bürünerek banyolardaki yerlerini almış durumdalar. Her ölçüye uyum sağlayan duşakabinler 2022 yılında da revaçta olan ürünler arasında olacaklar. 

Siz de değişim rüzgarlarına katılmak isterseniz, www.dusakabinankaram.com adresinden duşakabin modelleri ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Birkaç tıklama ile istediğiniz ürün, Ankara Duşakabin güvencesiyle kapınızda!