Denizli'de yaz günlerini andıran bir Pazar günü yaşanıyor. Metereoroloji'den alınan bilgilere göre önümüzdeki hafta Denizli'de hava durumu şöyle olacak. 29 Nisan Pazartesi günü Denizli'de en yüksek sıcaklık 30 derece en düşük sıcaklık ise 23 derece olarak tahmin ediliyor. Pazartesi günü gökyüzü parçalı bulutlu olacak.

Denizli'de 30 Nisan Salı günü sıcaklık derecesi 1 rakam artarak en yüksek sıcaklık 31 derece olacak. Salı günü en düşük sıcaklığı ise 24 derece olması bekleniyor. Salı günü gökyüzü çok bulutlu olacak.

İŞÇİ BAYRAMI SICAK GEÇECEK

Denizli'de 1 Mayıs İşçi Bayramı günü en yüksek sıcaklığın 31, en düşük sıcaklığın da 24 derece olacağı gökyüzünün de parçalı bulutlu olması tahmin ediliyor. 

Türkiye'den Almanya'ya Ev Taşımanın En İyi Zamanı Ne Zaman Türkiye'den Almanya'ya Ev Taşımanın En İyi Zamanı Ne Zaman

2 Mayıs Perşembe günü Denizli'de hava sıcaklığı en yüksek 30 derece, en düşük ise 20 derece olması bekleniyor. Perşembe günü de tıpkı salı günü çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. 

Denizli hava durumunda 3 Mayıs Cuma günü gökyüzü parçalı bulutlu olacak. Cuma günü en yüksek sıcaklık 29 derece olurken, en düşük sıcaklık 26 derece olacak.

Denizli 29 Nisan 3 Mayis Hava Durumu 5 Gunluk