Kemer, Antalya'nın parlayan yıldızı olarak ün yapmış, turistler için güneşin, denizin ve yeşilin bir araya geldiği vazgeçilmez bir destinasyondur. Antalya’ya uçakla geliyorsanız, bu büyüleyici coğrafyaya ulaşım için en ideal yöntem ise Kemer Transfer hizmetidir. Antalya Havalimanı’ndan Kemer’e özel transfer hizmeti sunan firmalar, son model konforlu araçları ve profesyonel ekipleri ile tatilinize mükemmel bir başlangıç yapmanızı garanti eder.

Kemer Transfer Hizmeti Nasıl Bulunur?

Kemer transfer hizmeti satın almak almak isteyen gezginler için farklı seyahat bütçeleri ve konfor beklentilerine cevap veren birçok seçenek vardır. Havaalanından Kemer’de konaklayacağınız otele sorunsuz bir seyahat etmenin anahtarı dakik, kaliteli ve güvenilir hizmet sunan firmalardan transfer hizmeti almaktır. İnternette Antalya Havalimanı Kemer Transfer araması yaptığınızda çeşitli ulaşım seçenekleri sunan firmaların resmi web sitelerini bulabilirsiniz. Bunlar arasından seyahat tercihlerinize uygun firmayı belirleyip karar verebilirsiniz. Bu konuda her yıl binlerce turistin Kemer’e konforlu ve uygun fiyatlı ulaşım için ziyaret edip rezervasyon yaptığı https://www.iyitransfer.com/kemer-transfer sitesine göz atabilirsiniz. Burada, bütçenize uygun araçlar arasından seçim yapabilir ve hiçbir ön ödemeye gerek olmadan Kemer transferinizi ayırtabilirsiniz.

Kemer Transfer Fiyatı Ne Kadar?

Kemer, Antalya’nın oldukça geniş yüzölçüme sahip bir ilçesidir. Havalimanından Beldibi, Göynük, Kemer Merkez, Çamyuva, Kiriş, Tekirova ve Çıralı bölgelerine mesafeler farklıdır. Bu nedenle Kemer ilçe merkezine ve Kemer’e bağlı turistik beldelere transfer ücretleri de farklıdır.

2024 yılında Antalya Havalimanı Kemer transfer fiyatları ve Kemer’e bağlı beldelere ulaşım ücretleri listesi şu şekildedir:

·        Antalya Havalimanı – Beldibi Transfer: 39 Euro

·        Antalya Havalimanı – Göynük Transfer: 39 Euro

·        Antalya Havalimanı – Kemer Transfer: 44 Euro

·        Antalya Havalimanı – Kiriş Transfer: 46 Euro

·        Antalya Havalimanı – Çamyuva Transfer: 46 Euro

·        Antalya Havalimanı – Tekirova Transfer: 50 Euro

·        Antalya Havalimanı – Çıralı Transfer: 55 Euro

Kemer Transfer Araçları Nelerdir?

Kemer’e çeşitli araç seçenekleri ile transfer hizmeti sunulmaktadır. Bunlar arasında sedan otomobiller, Vip araçlar ve sıralı koltuklu minibüsler bulunur.

Sedan arabalar azami 3 yolcu taşıma kapasitesine sahiptir. Bu araçlar, genellikle çekirdek aileler tarafından tercih edilen ekonomik bir ulaşım seçeneğidir. Kemer’e sedan araçlarla transfer hizmetinde Fiat Egea, Toyota Corolla ve Peugeot 301 marka otomobiller kullanılır.

Vip araçlar maksimum 8 yolcu taşıma kapasitesine sahiptir. Konforlu ve uygun fiyatlı bir ulaşım seçeneği olan Vip araçlar, genellikle çocuklu aileler ve iş amaçlı seyahat edenler tarafından tercih edilir. Kemer transfer hizmetlerinde en çok Mercedes Vito ve Volkswagen Transporter modeli Vip araçlar kullanılmaktadır.

Sıralı koltuklu minibüsler 13 kişilik grup yolcu taşıma araçlarıdır. Kemer’e grup transfer hizmetlerinde Mercedes Sprinter ve Volkswagen Crafter marka araçların kullanımı revaçtadır. Bu araçlar, kalabalık aileler ve arkadaş grupları için en ideal ulaşım seçeneğidir.

Kemer Transfer Rezervasyonu Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Antalya Havaalanı’ndan Kemer’e yolculuğunuz için transfer hizmeti almaya karar verdiyseniz, rezervasyon yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? İşte size sorunsuz bir seyahat deneyimi yaşamanız için bazı öneriler:

·        Havalimanından Kemer’e son dakika taksi ve transfer ücretleri son derece pahalı olacaktır. Bu nedenle, uçağınızın Antalya’ya iniş tarihinden en geç bir hafta önce Kemer transferinizi ayırtın. Hatta, erken rezervasyon kampanyalarından yararlanarak rezervasyonunuzu daha erken bir tarihte daha uygun fiyatlarla güvence altına alın.

·        Rezervasyon yaptırdıktan sonra seyahat özeti, araç ve sürücü bilgileri yanı sıra taahhüt edilen hizmetleri de içeren rezervasyon onay belgenizi isteyin.

·        Ortalama fiyatların çok altında teklif sunan firmalara aldanmayın. Unutmayın ki, her hizmetin belli bir maliyeti vardır. Kemer transfer hizmetleri sunan firmaların ortalama fiyatlarının altında transfer ücretleri sunan bir kişi veya firma ile sorun yaşamanız olasıdır.

·        Konforlu ve uygun fiyatlı bir ulaşım için beraber seyahat edeceğiniz yolcu sayısı ve konfor beklentilerinize uygun aracı belirleyin. Bu konuda size hizmet sunacak transfer firmasından profesyonel destek alabilirsiniz.

·        Sorunsuz bir yolculuk yapmak için Kemer’e transferinizi sağlayacak firmanın profesyonel, lisanslı ve güvenilir bir firma olmasına özen gösterin.

·        Seyahat edeceğiniz araçta sunulan ikramlar, kablosuz internet, TV gibi imkanların olup olmadığını öğrenin. Özellikle uzak bir bölgeye seyahat ediyorsanız, bu olanaklar çok işinize yarayacaktır.

·        Hizmet alacağınız şirketin rezervasyon iptal ve değişiklik politikaları konusunda bilgi edinin.

Antalya Havalimanı Kemer Arası Kaç Kilometre?

Kemer’de tatil yapmak isteyen yerli ve yabancı turistlerin büyük bir çoğunluğu Antalya’ya uçakla gelip transfer firmaları ile Kemer’e gitmektedir. Antalya Havalimanı Kemer arası 59 km olup, transfer süresi 55 dakikadır. Ayrıca havaalanı ile Kemer’e bağlı diğer beldeler arası mesafeler ve seyahat sürelerini aşağıda bulabilirsiniz:

·        Antalya Havalimanı ile Kemer’in Beldibi kasabası arası mesafe 46 km ve transfer süresi 45 dakikadır.

·        Antalya Havalimanı ile Kemer’e bağlı Göynük beldesi arası mesafe 51 km, ulaşım süresi 50 dakikadır.

·        Antalya Havaalanı ile Kemer’in Kiriş turizm beldesi arası mesafe 64 km, transfer ile ulaşım süresi 60 dakikadır.

Türkiye'den Almanya'ya Ev Taşımanın En İyi Zamanı Ne Zaman Türkiye'den Almanya'ya Ev Taşımanın En İyi Zamanı Ne Zaman

·        Antalya Havalimanı ile Kemer’e bağlı Çamyuva arası mesafe 66 km, transfer ile seyahat süresi 63 dakikadır.

·        Antalya Havaalanı ile Tekirova arası mesafe 75 km olup, Kemer transferleri ile yolculuk süresi yaklaşık 1 saat 30 dakikadır.

·        Antalya Havalimanı ile Kemer’in Çıralı beldesi arası mesafe 95 km’dir. Havaalanından Çıralı’ya Kemer transfer firmaları ile seyahat süresi 1 saat 50 dakikadır.

Kemer’den Antalya Havalimanı’na Transfer Hizmeti Var Mı?

Tatiliniz sona erdiğinde, konakladığınız otelden havaalanına geri dönmek için transfer hizmeti sunan firmalarla iletişime geçebilirsiniz. Kemer’e ulaşım hizmeti sunan firmaların hizmet portföyünde Kemer’den Antalya Havalimanı’na transfer hizmeti de bulunmaktadır. Rezervasyon yaptırmak için seyahat temsilcinize uçuş bilgilerinizi iletmeniz yeterlidir.

Kemer ve çevresi otellere gidiş ve tatil sonunda otelden havalimanına geri dönüş transferleri için Antalya’nın en güvenilir transfer şirketi İyi Transfer’den 7/24 hizmet alabilirsiniz. Bunun için https://www.iyitransfer.com web sitesini ziyaret edebilir, en uygun fiyatlarla rezervasyon yaptırabilirsiniz. Böylece, lüks ve konforlu araçlar içinde havalimanından Kemer’e ve dönüşte Kemer’den havalimanına keyifli bir transfer deneyimi yaşayabilirsiniz.