Sesi, tarzı ve yorumuyla Türk müziğinde ayrı bir yere sahip, sosyal projeleri ile de adından sıkça söz ettiren sanatçı Haluk Levent, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Merkezefendili ve Denizlilileri müzikte ve büyük zaferin coşkusunda buluşturuyor. Haluk Levent, Büyük Zafer’in 100. yıldönümünde 30 Ağustos Salı günü Merkezefendi Kültür Merkezi açık otoparkında sahne alacak. Konser, saat 20.30’da başlayacak.

"BÜYÜK ZAFERİN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞAYACAĞIZ"

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman askerlerimiz ve Türk milletinin bağımsızlığa olan tutkusunun eseri olan büyük zaferi, bayram coşkusuna yakışır şekilde kutlayacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti, gençlerimizle ilelebet sürdüreceğiz. Büyük Zafer’in yıldönümü etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Haluk Levent, Merkezefendimizde sahne alacak. Bayram coşkusunu doyasıya yaşayacağımız konsere tüm halkımızı davet ediyorum" diye konuştu.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA HALUK LEVENT MERKEZEFENDİ’DE SAHNE ALACAK (1)30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA HALUK LEVENT MERKEZEFENDİ’DE SAHNE ALACAK (3)