Günlük yaşantımızın genelde büyük bir kısmını dışarıda, yollarda geçiririz. Gerek yaya gerekse araç kullanan kişi olarak yollarda trafikte uymamız gereken bir takım kurallar yani trafik kuralları vardır. Bu kurallara uymadığımız takdirde can veya mal kayıpları yaşayabiliriz. Yollarda insanların, araçların uyması gereken kuralları gösteren hayatını kolaylaştıran birtakım işaretler, çizgiler vardır.

 Trafik Çizgileri Ne İşe Yarar?

 Yollarda devamlı veya kesikli şekillerde yol çizgileri vardır. Örneğin çizgilerin devamlı olduğu durumlarda araç kesinlikle şerit değiştirmemelidir veya kesikli olduğu durumlarda trafiğin uygunluğuna bağlı olarak araç şerit değiştirilebilmektedir.

 Yayaların özellikle trafik lambalarının olmadığı, araçların geçtiği yollarda güvenle karşıdan karşıya geçmelerini sağlayan çizgiler de yaya geçidi çizgileri olarak adlandırılır. Bu çizgiler sürücüleri de uyararak daha dikkatli olmalarını sağlar.

 Yollarda araçların geçtiği tüm istikametlerde trafik kurallarını düzenleyen yer çizgileri, yaya geçidi çizgileri, yol şeritleri, çok önemlidir. Hatta araçların kolaylıkla park edilmesini sağlayan otopark çizgileri de sürücü ve araç güvenliği açısından gereklidir.

 Yer çizgileri de yönlendirmede önemlidir. İşte tüm bu zemin kaplama uygulamalarında profesyonel yani işin ehli firmalar çok önemlidir. Özellikle son yıllarda bu sektörde Ermepoksi firması adından sık sık söz ettirmektedir.

 Ermepoksi Firmasının Üstünlükleri Nelerdir?

 Ermepoksi zemin uygulamaları kullanım açısından birçok yönüyle rakiplerinden bir adım daha öndedir. Özel olarak üretilmiş zemin boyaları kaliteleri, kullanım süreleri ve canlı renkleriyle dikkat çekmektedir. Özellikle Ermepoksi uygulamaları fabrika, kapalı mağaza, AVM, okul, depo gibi birçok tesiste güvenle tercih edilmekte ve kullanılan yerin özelliklerine, yapısına ve amacına uygun olarak farklı malzemeler kullanılmaktadır.

 Ermepoksi uygulamasında kullanılan boyaların renk kartelası oldukça geniş bir yelpaze de olup istenilen her renk kolaylıkla bulanabilmektedir. Aynı zamanda canlı renkleriyle de oldukça dikkat çekmektedir. Bu tür uygulamalarda zeminin pürüzsüz olması ve dolayısıyla da kolaylıkla temizlenebilmesi ve daha az kir tutması da müşteriler açısından çok önemlidir. Ermepoksi zemin uygulamaları bu anlamda da en çok tercih sebeplerden birisidir.

 Ermepoksi zemin uygulamaları kaliteli ve mümkün olduğunca uzun ömürlüdür. Özellikle firma kullandığı boya ve sertleştiricileri en güvenilir ve kaliteli olanlardan seçmektedir. Uygulamanın yapılacağı zemin önceden analiz edilmektedir. Zeminlerdeki çatlak, rutubet ve kirler önceden arındırılır ve mümkün olduğunca zemin kaplamaya uygun hale getirilir.

 Ermepoksi firması kaliteli ve kurumsallaşmış firma olmasının getirdiği sorumluluk bilinciyle müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmaktadır. Ermepoksi firması dünyada en çok tercih edilen ve sürekli güncellenen malzeme çeşitliliği ve uygulama alanında gösterdikleri iş disiplini ve titizlikleri ile de sektördeki yol çizgi firmaları olan rakiplerinin hayli önündedir.