Covid’in ana etkisi ile gittikçe büyüyen online yemek sipariş sektörüne yepyeni bir oyuncu daha katıldı. Yemmek adı verilen bu proje şu an için pilot bazı illerde yayına alınmış olsa da yakında Denizli dahil tüm Türkiye’de yayında olacak.

Hem denizli esnafına rakiplerine nazaran daha uygun komisyonlarla hizmet verecek olan Yemmek, hem de müşterilerine sağlıklı ve uygun fiyatlı menüler sunacak.

Yemmek’e katılmak için yemmek.com web adresi üzerinde yer alan başvuru linkini kullanabilir ve kısa süre içinde restoranınızı sipariş verebilir hale getirebilirsiniz. Yemmek rakiplerine göre sağladığı olanaklar ile herhangi bir form doldurmadan ve onları kargolamadan sadece online olarak gerekli dijital imzanızı atabilir ve anında satışa başlayabilirsiniz.

Müşteriler ise siparişlerini tüm aktif restoranlardan Apple cihazlar için Apple Store’da, Android cihazlar için Google Play’de yer alan mobil uygulamaları ile  verebilir.

Günün her saatinde aktif olan sistemiyle restoranların çalışma saatleri dahilinde sipariş verebilir, kapınıza kadar gelen yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz.

Yakın bir zamanda kurye sistemi ile de desteklenecek olan Yemmek’e siz de katılmak istemez misiniz?