İYİ Parti politikalarını anlatan Yaşatürk, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Yaşatürk, partisinin ekonomik politikaları, eğitim, sağlık, tarım ve diğer konulardaki görüşlerini paylaştı.

Nazlı Yaşatürk, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Benim için en önemli şey halkımızın derdi. Meclis yolunda, Çivril ilçemizdeki vatandaşlarımızın sorunlarının dile getirilmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.

Yaşatürk'ün ziyaretleri, vatandaşların genç siyasetçiye olan ilgisiyle karşılandı. İYİ Parti'nin genç ve dinamik kadroları arasında yer alan Yaşatürk, seçimlerde gençlerin ve kadınların temsilini sağlama hedefiyle yola çıktığını belirtti.

IŞIKLI İYİ OLACAK

Genç siyasetçi aynı zamanda memleketi Çivril’in cenneti olan Işıklı Gölü’nde de çektiği videoyla dikkatleri üzerine çekti. Av. Nazlı Yaşatürk Işıklı Gölü’nde oluşan kuraklığı göstererek “IŞIKLI İYİ OLACAK” sözü verdi.

YAŞATÜRK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Avukat Nazlı Yaşatürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, bayramın sevgi, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği özel bir gün olduğunu vurgulayan Yaşatürk, tüm Denizli halkının bayramını kutladı.

Yaşatürk mesajında, "Ramazan ayı boyunca tutulan oruçlar, yapılan ibadetler, tutulan sahurlar ve iftarlar bizleri bir araya getirdi. Bu birliktelik, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirdi. Ramazan Bayramı, bu birlikteliğimizi perçinleyen özel bir gün olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yaşatürk ayrıca, bayramın toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularını da pekiştirdiğini belirterek, "Bayram boyunca komşularımızı, akrabalarımızı, arkadaşlarımızı ziyaret ederek birlikte sevinçlerimizi paylaşalım. Bayramın sevgi ve hoşgörü dolu ruhuyla, birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız toplumumuzu daha güzel bir geleceğe taşımak için çaba gösterelim" diye konuştu.

DEPREM FELAKETİNİN ARDINDAN BURUK BAYRAM

İYİ Parti Denizli’nin en genç adayı Avukat Nazlı Yaşatürk, “Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından acı kayıplarımız var. Bu bayram en acı dolu bayramlardan birisi olacak fakat ümidimizi yitirmeyelim” dedi.
Gelecek günlerin çok daha İYİ olacağının çağrısını yapan Yaşatürk; “Yaralarımızı beraber sardık bundan sonra da aynısını yapacağız. Bu bayram hepimiz için büyük önem taşıyor. Çünkü bir sonraki bayram ‘Size söz daha İYİ olacak’. Tüm ülkemize huzur ve mutluluk dolu bir bayram diliyorum” dedi.