Arpacı, Ülkeyi karanlık Ortadoğu’ya sürükleyenlere yazıklar olsun Arpacı, Ülkeyi karanlık Ortadoğu’ya sürükleyenlere yazıklar olsun

Denizli’nin dört bir yanında, gece gündüz halkla buluşan Öztürk, bugünde Acıpayam’da halkla bir araya geldi.
Gittiği her noktada halkın yoğun sevgi gösterileriyle karşıladığı ve adeta bağrına bastığı Öztürk, Acıpayamlılarla son derece samimi sohbetler gerçekleştirdi.
Siyasi ayrım yapmadan, bölge ayrımı yapmadan, oy hesabı yapmadan Denizli’yi ve Acıpayam’ı tarihinde görmediği hizmetlerle buluşturacaklarını söyleyen Öztürk; “dürüst, katılımcı, toplumsal dayanışmanın hâkim olduğu, şeffaf ve hesap sorulabilir bir belediyecilik anlayışını en kısa zamanda hayata geçireceklerini” ifade etti.
Öztürk, yerel ekonominin ihtiyaçlarını karşılamaya ve iş gücünün niteliğini artırmaya yönelik birçok projeleri olduğunun, mesleki eğitim ve beceri kazandırma programları düzenleyeceklerinin, işverenler ve iş arayanlar arasında köprü olacak istihdam ofisleri oluşturacaklarının, küçük ve orta ölçekli yerel işletmelerimizin bilgiye daha kolay ulaşmalarını sağlayacaklarının altını çizdi.
Öztürk, “Biz İYİ’ler durmayacağız, yorulmayacağız ve hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Haksızlığa ve hukuksuzluğa boyun eğmeyeceğiz, küskünlükleri bir kenara koyacağız, kimsenin şehrimizde aç-açıkta-çaresiz kalmasına fırsat tanımayacağız. Unutmayın İYİ’lik bulaşıcıdır" ifadelerini kullandı. Unutmayin Iyi Lik Bulasicidir 3Unutmayin Iyi Lik Bulasicidir 2Unutmayin Iyi Lik Bulasicidir 1