Türk Kızılay Denizli Şubesi Muharrem ayı vesilesiyle Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Beş bin kişilik hazırlanan aşure hayrına, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, AK Parti il başkanı Yücel Güngör, Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, BBP il başkanı İsmail Karateke, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Serhat Akbulut,  STK Temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliğe katılan bazı vatandaşlar ise hazır bulunan Kızılay kan alma ekibi aracılığı ile kan bağışında bulundular.

“SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ”

Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Türk Kızılay Denizli Şube Başkanı Osman Yüceliş; “Aşure hayrının Anadolu kültüründeki yeri farklıdır. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz aşure hayrına vatandaşlarımızın yoğun ilgisi oldu. Gelecek yıllarda da devam etmeyi ve bu etkinliği gelenekselleştirmeyi hedefliyoruz. Katılım gösteren herkese ve tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah kabul etsin. Kızılay olarak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmanın yanı sıra kültürümüzü, geleneklerimizi ve değerlerimizi yaşatma konusunda da çeşitli faaliyetler yürütüyoruz. Toplumun tüm kesimlerine dokunmak, onların beklentilerine dönük adımlar atmak şüphesiz üzerimizde taşıdığımız bu ulvi sorumluluğun bir gereğidir. Kızılay ailesi olarak tüm arkadaşlarımız ile birlikte bu hizmet yolculuğumuzda gayretimizi sergilemeye, fedakârca emek harcamaya kararlıyız. Bu organizasyonda emeği geçenlere ve katılım gösteren herkese şükranlarımızı iletiyorum” dedi.

“SEVGİ VE HOŞGÖRÜNÜN BEREKETİ YAŞATILIYOR”

Aşure hayrına katılarak vatandaşlara aşure ikramında bulunan Milletvekili Şahin Tin, Türk Kızılay Denizli Şubesi başkanı ve yetkililerini düzenledikleri aşure etkinliği sebebiyle tebrik etti. Şahin Tin; “Paylaşmanın, dayanışmanın, bolluk ve bereketin sofralarımızı zenginleştirdiği mübarek muharrem ayı dirliğimize vesile olsun. Sevgi ve hoşgörünün tadını Denizli'mizde yaşatmak için hepimiz üzerimize düşen vazifelerimizi yerine getirmenin gayretindeyiz. Bu anlamlı vakitte kentimizin en hareketli yerlerinden olan bayramyeri meydanında vatandaşlarımızla bizleri buluşturan Türk Kızılay ailesine teşekkür ediyoruz. Türk Kızılay’ı her alanda vatandaşlarımızın yanında olduğunu bu ve benzeri etkinliklerle ortaya koyuyor. Allah kabul etsin. Vatandaşlarımıza şifa olsun” dedi.