Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çivril İlçe Temsilciliğine atanan Cihan Ünal, “Bize verilen görev ve sorumluluğumuz Çivril gençliği için hayırlara vesile olsun. Geleceğin ihyası, gençliğin inşası için milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, şuurlu, dinamik, heyecanlı, iyiye ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin yanında olan bir gençlik arzuluyoruz. Bu uğurda genç kardeşlerimizle el ele verip çok çalışacağız. Bize bu görevi layık gören büyüklerimize tesekkur ederim” şeklinde konuştu.

ÇİVRİL, ÜNAL' A EMANET

Çivril İlçe temsilciliğine atanan Cihan Ünal 1992 Denizli doğumlu.  Evli ve bir çocuk babası olan Ünal Gençlik Spor Bakanlığı Çivril Gençlik Merkezinde Gençlik Lideri  (Gençlik Çalışanı) olarak görev yapmakta.

Adnan Menderes Üniversitesi Resim Öğretmenliği mezunu olan Ünal, Yüksek Lisansını ADÜ Eğitim Yönetimi Denetimi Teftiş Planlama alanında yapmıştır.

STK'lar da AKTİF ROL ALAN BİR İSİM

Genç Kızılay Aydın Proje Fon Başkanlığı (2yıl) ve Kurucu Yönetimde yer alan  Cihan Ünal askerlik sonrası geldiği  memleketi Denizli'de de Genç Kızılay Kurucu Yönetiminde yer almış.Sırasıyla Denizli Genç Kızılay Proje Fon Başkanlığı ( 1 yıl) Ve Teşkilat Başkanlığını (2 yıl) yaptı.

STK'larda aktif rol alan Ünal TUGVA Çivril Temsilciligine getirildi.