Takı satışı son dönemlerde pek çok alanda yapılmaya başlandığı için toptan takı için satıcılar geniş anlamda araştırmaya girer. Bizler de son modaya uyumlu olarak geliştirdiğimiz takıları toptan bir şekilde sizlere ulaştırmayı sağlıyoruz. Takı tasarımı hem online ticarette hem de perakende ticarette çok ilgi gören grupları içerisinde yer alır. Yenilikçi ürün konseptiyle sizlere istediğiniz türde ve modelde toptan takı hizmetini sunuyoruz.

Toptan Takı Tasarımı

Takı tasarımı da yine toptan takı şeklinde kişilere sunuluyor. İstediğiniz ürünün tasarımını sitemiz üzerinden kolay bir şekilde ulaşarak toptan olacak şekilde satış satın alabilirsiniz. Bileklik ipi ya da epoksi kolye gibi çok çeşitli ihtiyaçlara hitap edebilen tasarım ürünleri ile örgü, gümüş, boncuk ya da metal gibi farklı ögeler yaratıcı olan konseptler ile tasarlanarak sizlere sunuluyor. Takı tasarım ürünleri günlük yaşamda sıklıkla tercih edilmesi ile ön plana çıkarken aynı zamanda hem kadınlarda hem de erkeklerde kullanılabilecek şekilde de üretilmektedir. Ay taşı ya da mumlu ip gibi ürün seçeneklerinin bulunduğu kordonda inci boncuk modellerini ön plana çıktı bu son dönemlerde modası asla geçmeyecek aksesuarlar içerisinde yer alır.

Müşteri dükkanlarında en çok rağbet gören ve aynı zamanda internet satış mağazalarında en yüksek satış hacmine sahip olan ürünler toptan takı olarak sitemizden verilir. İşletmeler adına oldukça avantajlı ve yüksek kar bırakmasıyla keyifli bir şekilde tercih edilebilen ürünlerdir. Günlük yaşamda, iş yerlerinde, okulda farklı kombinler ile tercih edilebilen kolye zincir ya da kristal boncuk gibi ürünlerde farklı bir şekilde ambiyans yaratan ürünlerdir. Size tamamen kendi konseptinize uygun olarak takı tasarımlarını belirleyerek satışın en fazla olabileceği takıları tercih ederek işletmenizi çok büyük oranda kar ekleyebilirsiniz.

Toptan Takı Almanın Avantajları

Takı satışı bu kadar revaçtayken toptan ürün satın almanın avantajları konusuna değinmek oldukça önemlidir. İlk olarak birim ürünün başında çok ciddi iskonto elde edilebilmesi mümkündür. Genel anlamda kar oranının yüksek olduğu takı ve tasarım ürünleri alanlarında toptan takı satın almak işletmeler için oldukça büyük kazançlar sağlıyor. Toptan takı tasarım malzemeleri tek tek alındığı zaman fiyatlarda çok yüksek olabilmektedir. Ancak bu fiyatlardaki en temel belirleyici ise ürünün toptancıya geliş olan maliyetidir.

Petek boncuk, akik taşı ya da hobi malzemeleri içerisinde bulunan takı yapma setleri gibi ürün gruplarında yerli ya da ithal olabilen üretim takı tasarım ürünlerinde önemli ikinci faktör ise alım miktarıdır. Toptan satın alma durumlarında bir üründen ortalama olarak 500 adet sipariş verilirse eğer fiyatta ortalama %10 iskonto yaratılabilir. Ancak aynı üründen 5000 adet sipariş verildiği zaman fiyat üzerinden %40’a varan iskonto yapılabilmektedir. Bu da hem alışveriş siteleri hem de mağazalar üzerinden satış yapıldığı zaman uygulamalardaki satış yapan kişiler adına çok önemli fırsatlar sunuyor.

Püskül ve pembe kuvars kolye gibi ürün seçeneklerinin bulunduğu takı tasarım sektörlerinde oldukça kazançlı bir ticareti sağlayabilmek için toptan fiyat alma avantajları işletmeler için oldukça önemlidir. Hem çeşitli takılardan yararlanabilmek için hem de toptan takı alarak daha uygun fiyata getirebilmek için iletişim numaraları üzerinden ya da sitemizden bizlere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Hangi ürünlerden ne kadar alacağınıza belirledikten sonra kısa bir süre içerisinde ürünlerimiz adresinize iletilecektir. Bu anlamda satışları hızlı bir şekilde yaparak büyük oranda kar sağlayabilir ve toptan takı almanın avantajlarından yararlanabilirsiniz. İşletmeninizin müşteri potansiyelini bu oranda artırabilirsiniz.