Mutlu KELİŞTİ / ADVERTORİAL

Denizli EGS Park Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen tekstil sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı Piktech 2021 fuarına Seven Dijital Medya ajansı da katılarak, sektör temsilcilerine destek verdi. 

Ege Pamuk İplik Kumaş Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri (Piktech 2021), düzenlemiş olduğu fuar da iğneden ipliğe tüm teksilt aksesuarlarını bir araya getirdi. 31 Ekim’e kadar devam edecek olan fuarda iplik ve iğneden yeni gelişmiş tekstil teknolojilerine kadar birçok enstantane görebileceksiniz. 

Tekstil firmalarına dijital ortamda destek vererek e-ticaret atılımlarında yanlarında olmayı sürdüren Seven Medya, fuar alanında yer alarak yeni atılımlar gerçekleştirmek isteyen firmaları bekliyor olacak. Giyim imalatından tekstil alanında yer alan tüm ürünleri bünyesinde barındıracak olan fuarda ziyaretçiler son derece keyifli anlar geçirecekler.

Fuarın en gözde ürünleri arasında yer alan sürdürülebilir özellikte üretilen brodelerden, yün, akrilik, polyester, ketene kadar tüm ham maddeler yer alıyor. Örme Sanayicileri Derneği (ÖRSAD) katılımıyla gerçekleşen fuar yabancı ve yerli tüm ziyaretçileri pazar akşamına kadar ağırlayacak. 

Yerli ve milli üretimin yanı sıra dünya markalarının da stant açtığı Piktech 2021 fuarı tekstil sektöründeki tüm yenilikleri ve gelişimleri göz önüne sererek geçmişten bu güne tüm gelişim evrelerini gözlerinizin önüne serecek.

Denizli Tekstil Fuarında Son Gün