Denizlispor PTT 1. Lig’in 3. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'a 3-0 yenildi. Bu mağlubiyeti TRT'den izleyen taraftarların moralleri bozuldu.
Balıkesirspor'a karşı hiç bir varlık gösteremeyen horozlar, maçın başından sonuna kadar güven vermedi. Topu ayakta tutmakta zorlanan futbolculara, Denizli'den maça giden bir grup taraftar yine de alkışladı. Genç kaleci Ozan yediği gollerde üzerine düşeni yaparak alkış aldı, ancak ikinci pozisyonlarda rakip forvetler boşta kalınca goller arka arkaya geldi. Ozan arkadaşlarına isyan etti. Sanki, "Birinci pozisyonu ben kurtarıyorum, ikinci pozisyonda boşta kalan adamı niye tutmuyorsunuz." der gibiydi. Balıkesirspor taraftarın da yoğun desteğiyle rüzgara karşı da olsa golleri attı. Maçtan 3-0 yenilen takım Denizlispor oldu.

Denizlispor Teknik Direktörü Serdar Dayat, etkili bir futbol ortaya koyamadıklarını belirterek, "Sezon başından bu yana iyi mücadele ediyoruz. Ancak bu maçta istediklerimizi yapamadık, sahaya yansıtamadık. Rakibin baskılı oyunu sonucu ilk yarıyı yenik kapadık. İkinci yarı oyuna ağırlığımızı koyarken, baskılı oynarken rakipte kontra atak futbolu oynadı. Yaptığımız bir pas hatası var rakibe al da at dedik Neticede de yenildik. Bundan sonra daha dikkatli bir futbol oynamak zorundayız. Ben takımıma güveniyorum. İlerleyen haftalarda toparlanacağız" dedi.