HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN AL

Çal Belediyespor 10 kişi kaldı
5 sarı 1 kırmızı kartın çıktığı maçta kaptan Aytaç’ın çift sarı karttan kırmızı kart görmesiyle Çal Belediyespor, 94.dakikadan itibaren uzatma anlarının son 26 dakikasını 10 kişi oynadı. Çal Belediyespor’da Berk, ilk penaltıyı üstten auta atarken, Emre, Halil, Ömer ve Ceyhun atışlarını gole çevirdiler. Serinhisarspor’da ilk penaltıyı atan İbrahim ile 5.penaltıyı atan Kemal, topu kaleci Süleyman’a nişanlarken, Abdullah, Ziya ve Fatih atışlarını gole çevirdiler.

Kaleci Süleyman devleşti
Siyah beyazlı futbolcular maç sonu büyük sevinç yaşarken, önce kalecileri Süleyman’a koştular. Ardından sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştılar. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı hep birlikte havaya attılar. Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise gözyaşlarına hakim olamadı. Tatar, “ 10 kişi kalmamıza rağmen zorlansak da sonuca ulaşmasını bildik. Çok mutluyuz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Üçüncü takım Çal Belediyespor oldu
2019-2020 Futbol Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de Denizli adına Kale Belediyespor, Sarayköyspor ve Çal Belediyespor mücadele edecek. Karşılaşmayı Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, ASKF yönetim kurulu üyeleri, her iki takımın kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile antrenörler ve amatör kulüplerin temsilcileri de izledi.

STAT: Doğan Seyfi Atlı

HAKEMLER: Mert İlhan Sarıgül **, Orhan Öztürk **, Ersin Azkaç **

ÇEL BELEDİYESPOR: Süleyman ****, Onur Kiremitçi ***, Ömer ***, Aytaç ***, Onur Yavaş ***, Halil ***, Osman **, (75 Berk **) Emre ***, Mustafa **, (79 İsmail **),  Ladji **, Ceyhun ***

SERİNHİSARSPOR: Serhan ***, Kemal ***, Abdullah **, Burak ***, Cüneyt ***, Ziya ***, Hakan ***, Fatih ***, Ercan **, (86 Abednezhad **), İbrahim **, Hüseyin *, (59 Yasin **), 

SARI KART: Ladji, Onur, (Çal Bld) Abdullah, Hakan, İbrahim (Serinhisarspor)

KIRMIZI KART: Dk 94 Aytaç ( Çal Bldspor)

Normal Süre: 0-0

Penaltılarla: 4-3