Sony'nin A7S serisi, düşük ışık performansı ve video yetenekleriyle bilinen bir fotoğraf makinesi serisidir. Serinin üçüncü ve en yenilikçi modeli olan Sony A7S 3, hem amatör hem de profesyonel görüntüleme sanatçıları tarafından yüksek beğeni topluyor. Bu model, özellikle video çekimlerinde gösterdiği üstün başarısıyla bilinirken, tasarımı ve teknik özellikleri ile de kullanıcılarına pek çok avantaj sunmaktadır.

Sony A7S III, özellikle düşük ışıkta yüksek performans göstermek üzere tasarlanmıştır. 12.1 megapiksel çözünürlüğünde tam kare Exmor R CMOS sensörü ve BIONZ XR işlemcisi ile donatılmış olan bu model, yüksek hassasiyet ve geniş dinamik aralık sunar. İSO aralığı 80 - 102400 (genişletilebilir 40 - 409600) olan A7S III, neredeyse karanlıkta bile detayları yakalayabilir.

Sony A7S3’ün Video Performansı

Sony A7S 3, video çekim kapasitesi ile dikkat çeker. 4K çözünürlükte 120 kare/saniye yüksek çerçeve hızı video kaydı yapabilme özelliği, slow motion görüntüler için idealdir. Ayrıca, 10-bit 4:2:2 renk derinliği ve All-Intra kayıt seçenekleri ile profesyonel düzeyde renk gradasyonu ve düzenleme imkanı sağlar. S-Log3 ve HLG gibi log formatları sayesinde, post prodüksiyon süreçlerinde yüksek düzeyde renk düzenlemesi yapmak mümkündür. 693 noktalı faz algılama odak sistemi, objeleri hızla ve kesinlikle takip eder. Bu odaklama sistemi, özellikle hareketli çekimlerde olağanüstü sonuçlar verir.

Anadolu'nun en büyük firmaları listesinde 34. olan Lezita'ya ödül Anadolu'nun en büyük firmaları listesinde 34. olan Lezita'ya ödül

Göz ve hayvan gözü takibi ile odaklama, portre çekimlerinde ve hayvan fotoğrafçılığında kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlar. Sony A7S 3'ün ergonomik tasarımı, uzun çekimler sırasında bile konforlu bir kullanım sunar. Hava koşullarına dayanıklı gövde yapısı ile her türlü çevresel koşulda güvenle kullanılabilir. Yeniden tasarlanan menü sistemi, kullanıcıların ayarları daha hızlı ve kolay bir şekilde değiştirmesine olanak tanır. Ayrıca, çift SD kart yuvası ve CFexpress Tip A kart desteği, yüksek hızda veri yazımı ve geniş depolama kapasitesi sağlar.

Sony A7S3 Teknolojisi Nasıldır?

Sony A7S III, fotoğraf ve video dünyasında çığır açan bir cihaz olarak karşımıza çıkar. Hem teknik özellikleri hem de kullanıcı dostu tasarımı ile, profesyonellerin ve ciddi amatörlerin gözdesi olmayı başarmıştır. Bu özellikler, onu piyasadaki diğer modellere kıyasla benzersiz kılar ve tercih edilmesinin başlıca sebeplerindendir. https://www.novafotograf.com/urun/sony-a7s-iii-body internet sitesinde bu ürünü inceleme fırsatını bulunur.