Sarayköy Belediyesi’nin İftar Sofrasında Binler Buluşuyor Sarayköy Belediyesi’nin İftar Sofrasında Binler Buluşuyor

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti Belediye Başkan adayı olarak tekrar vatandaşların karşısına çıktı. 10 yıl önce Sarayköy'ün boynuna adeta pranga olan sıkıntıları hizmet sürecinde tek tek çözüme kavuşturan Başkan Özbaş'ın çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.
Sarayköy'ü şaha kaldıran hizmetlere ve projelere imza atan Belediye Başkanı Özbaş, saha çalışmalarında 3. döneminde yapmayı planladığı yeni projelerini anlatıyor.
Başkan Özbaş'ın 10 yıldan bu yana yaptığı başarılı hizmetler, vatandaşlara yeni dönem için vaat ettiği projelerin hayata kısa zamanda geçeceğinin güvenini veriyor.
Seçim çalışmaları kapsamında son olarak ziyaret ettiği Sığma Mahallesi'nde coşkuyla karşılanan Başkan Özbaş'a vatandaşlar mahalleye kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Yeni dönem projelerini anlatan Başkan Özbaş'ı dinleyen vatandaşlar, hizmetlerin yapılacağından emin olduklarını belirterek güvendiklerini belirtti. 
Sarayköy'de 10 yıldan bu yana hem ilçeyi nakış gibi işlediklerini hem de vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Özbaş, "Her mahalle ziyaretlerimizde bizleri büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hizmet çıtamızı yükselttik. İlçemize yaptıklarımızın üzerine yenilerini koyarak gelecek dönem projelerimizi hazırladık. 'Gelişen ve değişen Sarayköy' anlayışımıza devam edeceğiz. Gelecek neslimize daha yaşanabilir bir Sarayköy bırakmak için ilk günkü heyecanımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Görüyoruz ki vatandaşlarımız bize güveniyor. Biz de bu güvenlerini en iyi şekilde taşıyacağız" dedi. Saraykoyluler Ozbasa Guveniyor 2Saraykoyluler Ozbasa Guveniyor 3Saraykoyluler Ozbasa GuveniyorSaraykoyluler Ozbasa Guveniyor 1