İki ilçenin mahalle ve sandık başkanları bir araya geldi. AK Parti Sarayköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine İlçe Başkanı Mustafa Paşalıoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sergül Yağız, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Kıyak, MHP İlçe Başkanı Hasan Konya, Babadağ İlçe Başkanı Suat Kaçmaz, Denizli İl SKM Başkanı Mehmet Curavcı, Sarayköy Koordinatörü Duygu Canbaz, Babadağ Koordinatörü Ahmet Atıcı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Çoban, AK Partili belediye meclis üyeleri, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan; Sarayköy’ün ve Babadağ’ın mahalle ve sandık başkanları katıldı. 
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftarda dualar eşliğinde oruçlar açıldı.
Yemek sonrası konuşma yapan İlçe Başkanı Paşalıoğlu, “Bir seçim dönemine giriyoruz. Teşkilat olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın” dedi.  
Babadağ İlçe Başkanı Kaçmaz ise seçim çalışmalarını titizlikle sürdüreceklerini belirtti.

“HEPİNİZ BİRER RECEP TAYYİP ERDOĞAN'SINIZ”

İftar programında konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, "Bu güzel gönül soframızda Ramazan ayının bereketiyle buluştuk. Babadağlı kardeşlerimize ev sahipliği yapmaktan onları misafir etmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Babadağ ve Sarayköy ayrılmaz iki kardeş. Et ile tırnak olmuş iki komşu ilçemiz. Sizlerle burada iftar sofrasında buluşmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. 2001 yılında kurulmuş olan Ak Partimizin 2002'den 2014'e kadar başbakanlık, akabinde cumhurbaşkanlığı 2018'den beri de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle, bölgede dünyada bende varım diyen bir liderimiz var. Onun önderliğinde yürüyoruz. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinde de yine başka bir zaferle sandıkları patlatacağız. Biz elimizden geldiğince sahadayız. Vatandaşlarımızın kapılarını çalıp onların hal hatıralarını soruyoruz. Onları hiç bir zaman yalnız bırakmıyoruz. Ulaşamadığımız yerlerde sizler uç beylerimiz olarak bizleri onlarla buluşturmanız lazım. Seçim zamanı geldiğinde ilçemizde 85-90 arası, Babadağ'da yaklaşık 20 tane olmak üzere hepiniz sandık görevlisi olarak Recep Tayyip Erdoğan'sınız. O gün o sandıkta kaç oy varsa hepsi size emanet. O sandığın sonuçları açıklanıp seçim kurulundan o ıslak imzalı belgeyi alıncaya kadar orayı terk etmemelisiniz” dedi. 
Vatandaşlara dokunan hizmetler yaptıklarını aktaran Belediye Başkanı Özbaş, “ Bütün köylerimizde, mahallelerimizde hangi taşın altını kaldırsanız Ak Parti yazar, Cumhur ittifakı yazar. AK Parti iktidarından sonra ülkemizde sağlık, ulaşım, altyapı, üniversiteler, savunma sanayi gibi birçok alanda önemli atılımlara imza atıldı. En önemli yanımız birlik ve beraberliğimiz. 21 yılık iktidarız. Tüm teşkilatlarımızla birlikte dimdik ayaktayız. Gece gündüz demeden çalışarak bu birlik beraberlik, bu gayret ve çalışmayla, Allah'ın izniyle seçimi kazanacağız ve Cumhur ittifakı olarak meclisteki çoğunluğu oluşturacağız” diye konuştu.

“SARAYKÖY ÇOK DEĞİŞTİ”

Denizli İl SKM Başkanı Mehmet Curavcı, sandık çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, “ Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş ile 2014 yılından bu yana Sarayköy çok değişti. Tıpkı Sarayköy’de olduğu gibi, Denizlimizde ve Türkiyemizde yaptığımız hizmetleri sayfalara döksek, sayfalar yetmez. 14 Mayıs’ta da halkımızın desteğiyle sandıkları patlatacağız” diye konuştu.  
secim-istisare-4secim-istisare-2secim-istisaresecim-istisare-1