Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın her yıl geleneksel hale getirdiği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü yemeği bu yıl da düzenlendi. 1 Mayıs yemeğinde belediye personeliyle bir araya gelen emeğin ve emekçinin destekçisi Başkan Özbaş, emekli olan personellerini de unutmadı. 
Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonda düzenlenen yemeğe Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, belediye personelleri ve aileleri katıldı.
Başkan Özbaş, ilçeye verilen hizmet zincirinde birlikte yol yürüdüğü mesai arkadaşları ve aileleriyle yakından ilgilendi. 
Yemeğin ardından Başkan Özbaş, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yasal düzenleme kapsamında ve hizmet süresini tamamlayarak emekliliğe hak kazanan personellere plaketlerini takdim ederek “Hayırlı olsun” dedi. 
Çalışma arkadaşlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Başkan Özbaş, “ Sarayköyümüze kazandırdığımız her hizmetin altında sizlerin alın teri ve emeği var. Büyüdüğümüz, ekmeğini yediğimiz, anılarımızın büyük bir parçası olan ilçemizin hizmetkarı olmaktan ve sizlerle çalışmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum.  İlçemizi güzelleştirme yolunda attığımız adımlarda destek verdiğiniz ve paha biçilemez emeklerinizi hizmet zincirimiz ile buluşturduğunuz için teşekkür ederim. Eser ve hizmet siyasetimizle Sarayköyümüzü hayal bile edilemeyen eserlerle buluşturduk. Projeler ürettik, başardık. Birçok projeyi gerçekleştirdik ve ilçemiz birçok eser sahibi oldu. Bizim için çok anlamlı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde ailecek bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz büyük bir aileyiz; her zaman biriz ve beraberiz. EYT düzenlemesiyle emekli olan kardeşlerime de bugüne kadar göstermiş oldukları çalışmalardaki emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Başta güzel Sarayköyümüz için emek veren tüm mesai arkadaşlarımın olmak üzere işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.
1 Mayıs yemeği toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

gelenek-2gelenekgelenek-1