Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın 2014 yılında göreve gelmesiyle başlayan Muharrem ayı iftar yemeği geleneği bu yıl da devam etti. Atatürk Mahallesi’nde bu sene 8’inci kez düzenlenen iftar yemeğine Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mestan Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Paşalıoğlu, ilçede ikamet eden tüm Alevi vatandaşlar katıldı. 
Vatandaşların matem oruçlarını açmasının ardından Alevi dedesi tarafından okunan dua ile iftar programı sona erdi.
İftarın ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Özbaş, "Geleneksel Muharrem iftarımızda Sarayköy'ümüzde yaşayan Alevi-Bektaşi hemşehrilerimizle bir araya geldik, canımızın canlarıyla aynı sofranın etrafında buluştuk, oruçlarımızı açıp lokmamızı paylaştık. Hacı Bektaş Veli'nin öğüdündeki gibi ‘Bir olmaya, iri olmaya ve diri olmaya’ devam edecek, inşallah ilçemizdeki bu güzel ve örnek sevgi iklimini tüm dünyaya hep birlikte yayacağız" dedi.
Gelenek ve kültürleri gelecek nesillere aktaracak çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Özbaş, "Değerli hemşehrilerim, değerli canlar ben sizin bir hizmetkarınız; bu ilçenin bir evladı, kardeşi olarak emrinizdeyim. Sarayköy Belediyesi olarak hizmetlerimizi, çalışmalarımızı, eser ve hizmet anlayışımızı devam ettireceğiz. Aynı zamanda bizi bir yapan tüm değerlerimizi ve kültürlerimizi yaşatacağız. Gelecek nesillere bu kültürlerimizi aktararak, burada bu sofraları kurmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin inşallah" diye konuştu.

SARAYKOY-MUHARREM AYI İFTAR YEMEGİ (5)SARAYKOY-MUHARREM AYI İFTAR YEMEGİ (1)SARAYKOY-MUHARREM AYI İFTAR YEMEGİ (2)SARAYKOY-MUHARREM AYI İFTAR YEMEGİ (4)SARAYKOY-MUHARREM AYI İFTAR YEMEGİ (3)